Рівне:

Створення та просування сайтів

В селі Любиковичі на Сарненщині відкрили дитсадок

Останні новини 23-гру, 2008, 09:439 prov 1 501
Вся громада села, разом з сільським головою, цілих 17 років мріяли про дитячий садочок. Адже діти не можуть повністю отримувати повноцінну дошкільну освіту і виховання в домашніх умовах. Своїми силами вони не в змозі вирішувати такі питання. Тому з районного бюджету було виділено майже пів мільйона гривень на реконструкцію дитячого садка.
Влада у цей холодний зимовий день подарувала 45 – ти діткам теплий та затишний заклад.
Сільський голова Григорій Мацкевич урочисто вручив ключ від закладу завідувачу Тетяні Котисько, а отець Григорій освятив подвір’я та приміщення дошкільного закладу.
Також представники влади привітали всіх присутніх з чудовим святом – Днем Святого Миколая і за доброю традицією подарував вихованцям закладу солодкі подарунки.
24 грудня 2008 року планується відкриття додаткових груп у дитячих садочках с. Катеринівка с. Калинівка та с. в. Вербче, — повідомила прес-служба Сарненської РДА.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

родимая 07-лис, 23:13

На урочистому відкритті новозбудованого????? садочка.якщо він новозбудовоний то я королева Великобританії!!!!!і ще Півмільйона гривень????туди дійшло тисяч 100 максимум а остальні осіли в кишеннях наших можновладців
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору