Рівне:

Створення та просування сайтів

В Пенсійному Фонді Корецького району виявили порушень на 20 тис. грн.

Останні новини 23-гру, 2008, 13:239 prov 1 131
В ході ревізії контролери-ревізори КРВ в Корецькому районі зафіксували ряд порушень, які призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 21,36 тис.грн. Одне із головних – перерахунок пенсій державним службовцям. Наприклад, внесені сільським головою та секретарем виконавчого комітету Залізницької та секретарем виконавчого комітету Самострілівської сільських рад недостовірні дані про одержані доходи в довідки для перерахунку пенсій, призвели до незаконних виплат пенсій державним службовцям на суму 13905,74 грн.
На вимогу ревізорів, всі незаконні виплати пенсій працівниками Залізницької сільської ради були відшкодовані Пенсійному фонду України в Корецькому районі. А питання щодо відшкодування незаконно виплаченої пенсії колишньому секретарю виконавчого комітету Самострілівської сільської ради довелося вирішувати через господарський суд.
За результатами ревізії, на сільського голову та спеціаліста з ведення бухгалтерського обліку Залізницької сільської ради складено протоколи про корупцію, — прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору