Рівне:

Створення та просування сайтів

БЕЗГЛУЗДА СМЕРТЬ НА ГОРИЩІ

Кримінал 23-чер, 2005, 12:349 prov 1 190
Тіло п’ятирічного Дениса Пателюка (ім’я та прізвище змінені з етичних міркувань) правоохоронці 12 червня цього року знайшли закопаним за нежилим будинком на одній з вулиць с. Бунянівки Дубенського району на Рівненщині.
Трагедія розігралася напередодні. Стояв літній, по-справжньому спекотний день. Денис, якого батьки відправили з Рівного до родичів на літо до Бунянівки, як і всі дітлахи, вештався городами, заводив знайомства з такими ж дітлахами, шукав розваг у колі сусідів. Вранці 11 червня, поснідавши з родичами, хлопець вийшов з будинку гуляти і як у воду канув. Не з’явився він і по обіді. Передчуття біди остаточно осіло в серцях рідних, коли Денис не прийшов ночувати. Тривогу забили з самого ранку наступного дня. Мама Дениса, приїхавши з Рівного, попрямувала до міліції з заявою про зникнення сина.
Міліціонери почали ретельну перевірку обставин зникнення рівнянина Дениса Пателюка. Крок за кроком, двір за двором, знайомих і малознайомих – обійшли і розпитали всіх: хто що чув чи бачив. І ось бажаний результат – бачили там-то і з тим-то. Кинулися до підозрюваного, а той і не відпирався, а відразу зізнався… у вбивстві.
Того злощасного дня 15-річний Ігор байдикував на подвір’ї у своєї бабусі. Його батьки за дуже “хорошу” поведінку відправили його з Рівного до села не тільки на відпочинок, а й до однієї зі шкіл у Дубенському районі. Таким уже некерованим був хлопець. Одинадцятого червня близько одинадцятої години дня до нього прийшов знайомий, п’ятирічний Денис. У Ігоря виникла ідея податися до розташованого поруч нежилого будинку – по розважатися там. Після вмовлянь Дениса та обіцянок взяти цукерок і різних ласощів з собою, подалися гратись. Тільки залізли на горище закинутої хати, як Ігор враз змінився і почав приставати до хлопчика з різного роду непристойностями сексуального характеру. Дениса така пропозиція налякала, і він пообіцяв розповісти про все родичам. Переляканий Ігор нічого іншого не придумав, як схопити шмат тканини, накинутися на хлопчака і почати душити. Уже на бездиханному тілі зв’язав руки і ноги, всунув у поліетиленовий мішок, скинув з горища і за цим же будинком закопав…
Жах охопив мешканців не тільки Дубенщини, а й усіх, хто дізнався про це звіряче вбивство в Бунянівці. Ніхто не може знайти виправдань нелюдові в людській подобі, який вчинив таке над невинним дитям, жоден адвокат не підшукає слів, щоб виправдати схибленого юнака за скоєне ним. Прокуратура, яка порушила кримінальну справу за даним фактом, теж шокована.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору