Рівне:

Створення та просування сайтів

День молоді по-радивилівськи

Новини регіону 30-чер, 2005, 12:579 prov 1 354
Минулої неділі Радивилів, як і інші міста України, відзначав День молоді. Святкове дійство відбувалось на центральному майдані. Почалось усе з велотріалу – саме так називались трюки, що їх виконували двоє хлопців на велосипедах. Знайшлось і четверо відчайдухів серед глядачів, які лягли під колеса. Але їх, на щастя, не розчавили, хоча ведучий увесь час підсміювався зі сміливців.
Потім розпочалось караоке. (Взагалі здивувала активність радивилівців та гостей міста: не бракувало охочих на запропоновані ведучим конкурси, яких, втім, було не так і багато). У боротьбі, що розгорнулась між двома дівчатами-фіналістками, виграла Наталка Ящук. Окрім невеличкого солодкого дарунку, вона отримала глядацькі оплески та 86 гривень з копійками. Що для молодої мами, яка 20 днів тому народила первістка було приємно. Переможена сторона понесла додому перепелині яйця та 16 гривень.
Багато сміху викликала постановка казки “Ріпка” через дотепи ведучого та придумані ним репліки для героїв. Та й самі учасники, вибрані серед глядачів, теж виглядали задоволеними.
Пізніше був “конкурс пива”, а точніше води, адже саме її (цілу упаковку з шести пляшок) треба було якнайдовше протримати однією рукою. А пляшка пива. як приз дісталась переможцю Івану.
Чомусь не було заявленої в афіші команди КВК та деяких співаків. Приїхали ж, зокрема, Сашко Невже, Тетяна Ціхотська, юнак під псевдо “Гаррі Поттер”... А потім розпочалась дискотека, яка тривала далеко за північ. Правда, композиції звучали, в основному, у стилі глибокого “ретро” (як-от давно забуті “Гранітний камушек”, “Агата Крісті”, “Доктор Албан” тощо).
Проте молодь усіх вікових категорій знаходила й інші способи підняти собі настрій (іноді дуже зависоко) у компаніях за столиками, виставленими на траві. Вільні місця знайти було важко. Чимала черга вишикувалась і за хот-догами. Дивно, що цього разу майже проігнорували свято випускники, які гуляли прощання зі школою у ресторані “Галичина”.
Наталія АНДРІЮК,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору