Рівне:

Створення та просування сайтів

У ЕСДЕКІВ ІМУНІТЕТ ДО ВИПРОБУВАНЬ

Актуально 07-лип, 2005, 13:429 prov 992
Голова Закарпатської обласної соціал-демократичної організації “(О)Краса”, заступник секретаря Закарпатського обкому СДПУ(О) Людмила Корольчук – переконана, що якихось особливих потрясінь, емоцій чи розчарувань серед об’єднаних соціал-демократів Закарпаття не спостерігається.
– На відміну від товаришів по партії з інших регіонів, ми маємо певний імунітет, якого набули під час процесів “департизації”. Звісно, що арешт секретаря обкому СДПУ(О) Івана Різака та члена бюро обкому партії Віктора Дядченка, поява зрадників у лавах однопартійців, тиск на багатьох активістів організації не додають позитивних емоцій, – розповідає Людмила Кирилівна. – Але слід зазначити, що спостерігається процес більшого згуртування, посиленої уваги один до одного, панує атмосфера взаємопідтримки, оптимізму і впевненості в собі та обраному курсі.
Спостерігається посилення інтересу до об’єднаних соціал-демократів з боку населення. Із полегшенням сприймаємо відхід від організації тих членів партії, які були в ній випадковими.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору