Рівне:

Створення та просування сайтів

Есдеки за надання області особливого статусу

Актуально 14-лип, 2005, 17:259 prov 914
Понад 30 тисяч підписів на підтримку власної ініціативи про надання Рівненщині особливого статусу – регіону підвищеного ризику для життя і здоров’я громадян, котрі мешкають на її території, зібрала РОО СДПУ(О) з початку ініційованої нею наприкінці квітня поточного року відповідної акції.
Як повідомив секретар обкому СДПУ(О) Володимир Лінник, розпочинаючи цю “неполітичну” акцію, есдеки “керувалися принципом соціальної справедливості щодо населення, котре мешкає в зоні постійного впливу двох діючих атомних електростанцій”. На його думку, надання Рівненщині особливого статусу дозволить більшу частину з тих коштів, що перераховує нині РАЕС до державного бюджету, залишати на соціально-економічні потреби області, а також знизити тарифи на електроенергію як часткову компенсацію вищезазначених ризиків.
Крім місцевих депутатів, за словами есдеків, їхню ініціативу підтримали також і нардепи, котрі виявили бажання надати допомогу щодо підготовки законопроекту про надання Рівненщині особливого статусу й внесення його на розгляд Верховної Ради.
На підтримку власної ініціативи об’єднані соціал-демократи планують зібрати близько 900 тисяч підписів.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору