Рівне:

Створення та просування сайтів

Фракція УНП в облраді проти призначення Віктора Рудницького на посаду заступника голови Рокитнівської райдержадміністрації

Останні новини 17-січ, 2009, 13:319 prov 1 104
Як нам стало відомо, обласною державною адміністрацією подані документи на погодження в КМУ та СП України на посаду заступника голови Рокитнівської РДА з сільського господарства Віктора Рудницького. На даний час посада вакантна, оскільки попередній заступник перейшов на іншу посаду – начальника земельного відділу.
Звертаємо вашу увагу на те, що на виборах Президента України 2004 року колишній інструктор, завідуючий сільгоспвідділом Рокитнівського райкому КПУ Віктор Рудницький на посаді голови Рокитнівської райдержадміністрації був однією з найодіозніших фігур, задіяних у фальсифікації виборів на користь Януковича. Навесні 2005 року звинувачений за сімома статтями Кримінального кодексу України (фальсифікація виборів, незаконне заволодіння чорнобильськими коштами, незаконне придбання і зберігання вогнепальної зброї). Справа завершилася навесні 2008 року. Рішенням Сарненського суду Віктора Рудницького засудили на 3 роки умовно. До 2007 року пан Рудницький був депутатом районної ради та керівником районного осередку партії Литвина. Але наприкінці 2007 року він перейшов до Партії регіонів, за що блоком Литвина був виключений в середині 2008 року зі складу депутатів районної ради.
Фракція УНП в облраді вважає, що людина з таким кримінальним минулим не може обіймати посади заступника голови РДА, а також не заслуговує пенсії держслужбовця.
Голова фракції УНП
в Рівненській обласній раді
Василь ЧЕРВОНІЙ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору