Рівне:

Створення та просування сайтів

ДЕПУТАТИ ВІДМОВИЛИ ПРОКУРАТУРІ

Актуально 29-гру, 2005, 13:209 prov 1 090
22 грудня відбулася чергова сесія Рокитнівської районної ради. Як уже стало традицією, розпочалася вона із претензій депутата А. Крупенка до президії. Він настоював на внесенні до порядку денного питання про зняття депутатської недоторканості з депутатів райради. Народні обранці одноголосно відмовили у цьому.
Далі відбулася перепалка між А. Крупенком і Г. Мінічем про назву депутатської групи. Обидва претендують на бренд Віктора Ющенка. Після цього сесія пішла в звичному режимі. Одним із затверджених рішень було фінансове. Це виділення 99,4 тис. грн. для погашення заборгованості працівникам освіти і культури.
Важливим питанням стало подання прокуратури Рівненської області про притягнення до кримінальної відповідальності депутата В. Рудницького.
Потім виступили депутат обласної ради Г. Мініч, голова районної ради А. Самсонович. Також зачитали звернення депутата Верховної Ради О. Абдуліна. Всі вони зверталися до присутніх у залі не давати згоди у притягненні В. Рудницького до кримінальної відповідальності. В свій захист пан Рудницький заявив, що це є політичне замовлення. І що він нікого не здавав і не здасть. Мабуть, мав на увазі тих людей, чиї прізвища були названі у поданні прокуратури. А це голова Томашгородської селищної ради Д. Вежичанін. У результаті сесія 32 голосами (1 проти) відмовила прокуратурі.
На закінчення створивши територіальну виборчу комісію, депутати прослухали гімн і з почуттям виконаного обов‘язку покинули залу засідання.
Віталій ЧЕРНЯКОВИЧ,
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору