Рівне:

Створення та просування сайтів

Двічі не відбувся аукціон з продажу оранжереї з приміщенням котельні в Острозі

Останні новини 19-січ, 2009, 09:469 prov 814
Економічна ситуація позначається на результатах приватизації. Так вважають у регіональному відділенні Фонду державного майна України по Рівненській області.
Уже двічі не відбувся аукціон з продажу оранжереї з приміщенням котельні в Острозі. Це об’єкт комунальної форми власності групи “А” (мала приватизація). Повноваження приватизовувати його регіональному відділенню делегувала Острозька міська рада.
“Повторний аукціон мав відбутися 16 січня. Утім, на участь у ньому знову не надійшло жодної заявки”, - розповідає начальник відділу реформування власності РВ ФДМУ Тетяна Прилуцька. Слід зазначити, що початкова вартість об’єкта через призначення повторного аукціону була знижена на 30% і становила 225 тисяч 358 гривень і 56 копійок.
Загальна площа оранжереї 1 971 кв. м. Це окремо розташоване одноповерхове приміщення, до складу якого входять котельня, теплиця і магазин. Умовами продажу передбачено, що його подальше використання визначає сам покупець, водночас, зобов’язується протягом трьох років створити робочі місця.
“Найімовірніше, невдовзі ми спробуємо знову продати цю оранжерею на аукціоні”, - говорить начальник рівненського регіонального відділення Віктор Матвієнко. “Оскільки даний об’єкт нині не експлуатується, його технічний стан залишає бажати кращого. Утім розташування будівлі надзвичайно вигідне – неподалік житлової зони Острога, у скупченні адміністративно-виробничих і торгових приміщень”, — повідомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору