Рівне:

Створення та просування сайтів

Недобудоване хімічне обладнання повторно виставлено на аукціон

Останні новини 06-кві, 2009, 10:349 prov 838
Недобудоване хімічне обладнання повторно виставлено на аукціон. Перша спроба продати обладнання незавершеного будівництва – цеху аміаку, що знаходиться на балансі ВАТ “Рівнеазот”, виявилася невдалою. На участь в аукціоні, призначеному на 20 березня, не надійшло жодної заявки. Початкова вартість об’єкта становила 6 мільйонів 168 тисяч 79 гривень і 20 копійок.
Тепер довгобуд виставлений на повторний продаж, а його початкова вартість знижена на 30%. Нові торги призначені на 22 травня 2009 року і стартуватимуть з позначки 4 мільйони 317 тисяч 655 гривень і 44 копійки.
Після припинення будівництва цеху аміаку в 1990 році обладнання не було введено в експлуатацію, водночас, не було законсервоване і зберігалось на відкритих площадках на території підприємства. Оскільки тепер його ефективне використання без реконструкції і модернізації неможливе, умовами продажу передбачено, що подальше використання об’єкта визначає покупець.
Незважаючи на те, що обладнання по продуктивності і витратах природного газу дещо застаріло порівняно з тим, яке використовується нині у хімічній галузі, у регіональному відділенні Фонду державного майна України по Рівненській області переконані у привабливості даного об’єкта. Адже він складається з 14 одиниць обладнання, виготовленого з чорного металу і нержавіючої сталі, — повыдомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору