Рівне:

Створення та просування сайтів

Нові власники підприємств створюють робочі місця

Останні новини 13-січ, 2009, 12:229 prov 1 086
На підприємствах Рівненщини нові власники у післяприватизаційний період додатково створили 19 нових робочих місць. На контролі у регіональному відділенні ФДМУ по Рівненській області знаходиться 11 договорів купівлі-продажу, якими передбачено збереження існуючих та створення протягом визначеного терміну певної кількості нових робочих місць. За всіма договорами покупцями повинно зберігатись 1246 робочих місць. Фактично збережено - 1265.
Загалом протягом 2008 року регіональне відділення перевірило виконання покупцями умов по 154 договорам купівлі-продажу державного майна. Було зафіксовано 16 порушень, тобто на 2 більше, ніж у 2007 році. Утім, як і у попередні роки, вони полягають у недотриманні термінів добудови об’єктів та вирішенні питання землекористування.
Водночас, одне порушення стосувалося сплати коштів за приватизований об’єкт. Покупець вчасно не розрахувався за об’єкт незавершеного будівництва цеху крейди у с. Мильча Дубенського району (його було продано шляхом викупу за 204 тисячі 805 гривень). Відтак, покупцеві нараховано щтрафні санкції (неустойку у сумі 36 тисяч 865 гривень), а також направлено пропозицію про розірвання договору купівлі-продажу.
Найбільша кількість договорів з тих, що контролюються регіональним відділенням, стосується об’єктів малої приватизації. Водночас тут, як правило, фіксується найменше порушень. Покупці найчастіше переобладнують нежитлові або адміністративно-побутові приміщення та експлуатують їх як магазини чи заклади побутового обслуговування населення, зберігаючи при цьому робочі місця, — повідомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору