Рівне:

Створення та просування сайтів

Нові власники у післяприватизаційний період додатково створили на Рівненщині 21 нове робоче місце

Останні новини 05-лип, 2008, 13:109 prov 1 177
Нові власники у післяприватизаційний період додатково створили на Рівненщині 21 нове робоче місце. За договорами купівлі-продажу, якими передбачено збереження існуючих та створення протягом визначеного терміну певної кількості нових робочих місць і які перебувають на контролі регіонального відділення ФДМУ по Рівненській області, повинно зберігатися 1168 робочих місця. Фактично ж збережено 1189.
Загалом на контролі регіонального відділення перебуває 133 договори купівлі-продажу. У 1 півріччі 2008 року було перевірено виконання умов 105 з них. У результаті – виявили 14 порушень, які полягають у недотриманні термінів добудови об’єктів та вирішенні питання землекористування. Слід відзначити, що саме за договорами незавершеного будівництва фіксується найбільша кількість порушень. Із 48 таких договорів невиконання умов встановлено за 12 договорами. Наприклад, нині Господарським судом Тернопільської області розглядається позовна заява регіонального відділення до приватного підприємства “Софіт” (м.Тернопіль) про розірвання договору купівлі-продажу та повернення ОНБ адміністративного приміщення в смт. Гоща у державну власність. У договорі було вказано, що фірма зобов’язується провести частковий демонтаж будівлі. Згідно актів поточних перевірок, покупець незавершеного будівництва приміщення гощанського райвиконкому уже тривалий час не виконує вказані умови договору купівлі-продажу - б’єкт продовжує поступово руйнуватися.
Найбільша кількість договорів з тих, що контролюються регіональним відділенням (66), стосується об’єктів малої приватизації. Водночас тут, як правило, фіксується найменше порушень. Покупці найчастіше переобладнують нежитлові або адміністративно-побутові приміщення та експлуатують їх як магазини чи заклади побутового обслуговування населення, зберігаючи при цьому робочі місця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору