Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині у порівнянні з минулим роком значно зменшилася кількість випадків невиконання покупцями умов договорів купівлі-продажу державного майна.

Останні новини 04-лип, 2009, 11:049 prov 892
З початку року невиконання покупцями взятих на себе зобов’язань зафіксовано по 4-ох договорах купівлі-продажу проти 14-ти у першому півріччі 2008 року. Усі виявлені порушення стосуються невирішення питань землекористування. Нині РВ ФДМУ по Рівненській області веде претензійну роботу по їх врегулюванню. Водночас, такі позитивні зрушення пов’язані, насамперед, із зменшенням майже удвічі самої кількості договорів, які перебувають на контролі. Якщо станом на 1 липня минулого року регіональне відділення контролювало 133 договори купівлі-продажу державного майна, то станом на сьогодні таких договорів є 68.
Загалом з початку року рівненське регіональне відділення перевірило виконання умов за 47 договорами. За 7-ма з них передбачено збереження протягом певного терміну кількості робочих місць та чисельності працюючих. Умовами передбачено, що покупцями повинно зберігатись 1246 робочих місць. Фактично збережено - 1265. Тобто у післяприватизаційний період нові власники додатково створили на підприємствах Рівненщини 19 нових робочих місць.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору