Рівне:

Створення та просування сайтів

Хто крав менше – лікуються у Рівному

Актуально 28-лип, 2005, 14:239 prov 1 310
Нарешті остаточно з’ясувалося питання 96 мільйонів, що були виділені на придбання обладнання для медичних закладів Рівного. І пану Маслію, екс-начальнику обласного управління охорони здоров’я, невдовзі доведеться постати перед судом і відповідати за скоєний злочин. Про це повідомив нинішній начальник облздороввідділу Мирослав Семанів.
За словами пана Семаніва, слідчі органи знайшли вексель, за яким Рівненська атомна електростанція переказала 96 мільйонів гривень на рахунок торгового дому “Рівненщина”, який був під патронатом екс-губернатора області Миколи Сороки. І незважаючи на те, що вся бухгалтерська документація і навіть комп’ютер з даними господарської діяльності були нібито викрадені і знищені, проте збереглися копії документів, які доводять факт злочину. Обласний прокурор повідомив, що на цій оборудці вкрадено 60 мільйонів гривень, адже придбана апаратура, за оцінками, коштує не більше 36 мільйонів. І, покладаючись на слова голови Рівненської ОДА, який безпосередньо контролює хід цієї справи, Мирослав Семанів стверджує, що не пройде і десяти днів, як справа перейде до суду і пану Маслію доведеться відповідати за скоєне.
Не обмине правосуддя й інших чиновників, які, користуючись службовим становищем, чинили злочини, переконаний начальник облзодороввіділу.
– Зараз багато бувших керівників, не тільки в Рівному, а й у всій Україні, причетних до кримінальних дій, ховаються у медичних закладах, симулюючи захворювання чи їх ускладнення, – каже Мирослав Семанів. – Хто вкрав менше, “лікуються” в обласних медичних закладах, хто більше, – за кордоном – у Росії, Ізраїлі… Але скоро ми всіх їх виведемо на чисту воду. Тому зацікавленні у якнайшвидшому їх одужанні. І можу запевнити, жодного порушення їх конституційного права на лікування немає.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору