Рівне:

Створення та просування сайтів

На Західній Україні вже почалися повені

Україна 23-січ, 2009, 14:359 prov 1 031
[img]http://stryi.com.ua/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=3661&g2_serialNumber=3[/img]

21-22 січня на заході України було підвищення температури повітря до 8 градусів тепла на рівнині і до 2-6 градусів тепла в гірських районах, а також пройшли дощі.

Внаслідок цього в гірських річках і струмочках відбувається зрушення льоду, спостерігаються льодоходи з утворенням заторів і швидкоплинними підвищеннями рівнів води, підтоплюються будинки і присадибні ділянки, відзначають в прес-службі МНС.

Зокрема, 22 січня в селі Тарасівка Тячівського району Закарпаття, на річці Терешулка, перед сталевим пішохідним мостом утворився льодовий затор з підйомом рівня води. В результаті підтоплені 4 домогосподарства і 4 підвали приватних житлових будинків. З метою забезпечення безпеки з 8 будинків відселено до сусідів 47 осіб.

А на Львівщині, в місті Турка, на вулицях Івана Франка і Круг Городище, через підйом рівня річок Стрий і Яблунька відбулося підтоплення 19 присадибних ділянок, 3 приватних житлових будинків, 9 господарських будівель і 200 метрів автодороги Львів-Ужгород, де рух організований в об’їзд. З двох підтоплених будинків відселено до родичів 6 осіб, повідомляє ZAXID.NET.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору