Рівне:

Створення та просування сайтів

Реальні “Кармеліти” не такі безпечні

Новини регіону 04-сер, 2005, 10:279 prov 1 288
Очевидно, саме під впливом цього серіалу мешканка села Вельбівне Острозького району Світлана повірила у благі наміри групи циганок, котрі буцімто торгували одягом. Впустила їх до хати...
А невдовзі до Острозького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що цигани викрали з помешкання значну суму грошей.
Як повідомив заступник начальника Острозького МРВ УМВС Микола Ковальчук, на місце злочину терміново виїхала слідчо-оперативна група на чолі з підполковником Миколою Бондарчуком. Опитавши мешканців села, міліціонери встановили, що у Вельбівне перебувало дві групи циган, які прибули начебто з метою торгувати одягом. Правоохоронцям вдалося затримати автомобіль, у якому пересувалася одна із груп. Під час обшуку виявили саморобну біту та шприц із залишками рідини невідомого походження. Речі ці направлені на дослідження. А затриманих, у яких не було жодних документів, які б засвідчували їхні особи, доставили у райвідділ міліції. Другу групу із трьох циганок, які, власне, й скоїли крадіжку, також не довелося довго розшукувати. Їх знайщли на залізничному пероні села Бадівка Острозького району. Документів у них також не виявилося. Нині цигани перебувають у райвідділі міліції, після чого потраплять у приймальник-розподільник.
Наразі працівники міліції з’ясували, що затримані прибули на так звані заробітки із Хмельницької області. Порушена кримінальна справа. Слідство триває.
Якщо ви потрапили під злочинні дії циган, телефонуйте за номером “02” або в чергову частину Острозького МРВ УМВС – (254) 29-23-32
Сергій РЕДЬКО,
начальник ЦГЗ УМВС України
в Рівненській області .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору