Рівне:

Створення та просування сайтів

ВБИВ ОДНОСЕЛЬЧАНКУ

Кримінал 19-січ, 2006, 10:109 prov 857
Після різдвяних свят до Острозького райвідділу міліції із заявою про зникнення односельчанки звернулися жителі села Могиляни. 75-річна жінка систематично відвідувала зібрання віруючих. Своїми планами вона зазвичай ділилася, збираючись відвідати родичів, котрі проживають у Волинській області. На різдвяні свята, здається, за межі області виїжджати не планувала.
Як повідомила інспектор ЦГЗ УМВС України у Рівненській області Олена Кузьменко, слідчо-оперативну групу очолив начальник Острозького МРВ підполковник міліції Михайло Бондарчук. Він повідомив, що його підлеглим довелося вибивати двері в оселі бабусі, котрі були замкненими зсередини. Серед кімнати лежала мертва господиня, на скроні в неї виднівся величезний синяк, рот напханий ганчір»ям. У помешканні було помітно, що хтось добряче господарював.
Згідно з судово-медичною експертизою, смерть жінки настала внаслідок асфіксії: через тривалу нестачу повітря вона задихнулася.
Ті декілька днів, що минули з моменту скоєння злочину, ускладнювали пошуки злочинця. Цілодобово працівники міліції “перебирали” сусідів, родичів та відповідний спецконтингент: наркоманів, дебоширів, раніше судимих. Серед останніх їм і пощастило. За наявності доказів працівники міліції затримали 34-річного односельчанина померлої раніше судимого за хуліганство Миколу С. Безробітний чоловік мешкав із батьками, офіційно має дружину, однак проживає подружжя окремо. Таку-сяку копійку заробляв на будівельних роботах.
Отак і жив.
На разі можна сказати, що підозрюваний навідався до жінки з двох причин: немічна бабуся жила одна, а тому, не сумнівався, склала копійчину на “чорний” день. Однак грошей нападник не знайшов, пізніше значну суму зі сховку в оселі вилучили родичі померлої. Швидше за все, Микола кинув зв»язану налякану жінку, сподіваючись, що та вишпортається із мотузок самостійно. Старенькій сил на це не вистачило, оскільки через напханий ганчір»ям рот не змогла дихати.
Проти Миколи за частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, порушена кримінальна справа. Підозрюваний за наявності незаперечних доказів зізнався у жахливому злочині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору