Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбив дружину

Кримінал 06-кві, 2006, 11:449 prov 1 049
Мешканець міста Сарни жорстоко вбив свою колишню дружину. Коли підозрюваного затримали, 26-річний чоловік вирішив, що йому все-таки краще зізнатися у скоєному.
Ольга Шевчук (всі імена змінені, - авт.) інтуїтивно відчувала неминучу трагедію. 6-річна Даринка була в батьків на Березнівщині. Прогнозована повінь завадила своєчасному приїзду донечки. Зустрітися їм так і не судилося. А настрій Ользі того суботнього вечора зіпсував колишній чоловік, котрого зустріла у дворі багатоповерхівки, де вони жили в різних під’їздах. Він – зі своєю матір’ю, котра займалася підприємницькою діяльністю, та, чого правду таїти, підтримувала непутящого сина, котрий у своїх двадцять шість незмінно заглядав у чарку, а Ольга мешкала в сусідньому під’їзді. Через пиятики жінка й розлучилася з чоловіком менше як півроку тому. Олег їздив на заробітки, однак усі гроші спливали за оковитою.
За дві години до смерті Ольга зателефонувала подрузі. Скаржилася на те, що «колишній» обіцяв зайти, а бачити його не хоче; що за донькою невимовно скучила, ніби декілька років не бачились. Алла стала передостанньою, хто спілкувався із вбитою. Через дві години ні домашній, ні мобільний телефони вже не відповідали.
Зранку перед броньованими дверима Ольжиної квартири стояли працівники Cарненського райвідділу міліції. Як повідомив начальник відділу карного розшуку УМВС підполковник Василь Забейда, в серцевині дверного замка виднівся зламаний ключ. Як підтвердилося пізніше, навмисно залишений вбивцею. Тому в помешкання пробиралися через вікно. На підлозі зі зв’язаними руками і ногами лежала оголена мертва Ольга.
Підозрюваний зізнався, що після інтимних стосунків за згодою обох сторін, він, перебуваючи напідпитку, вирішив переконати кохану, що вони неодмінно мають бути разом. Однак отримав відкоша. Після відмови чоловік, зв’язавши непокірну жінку, задушив її рушником. Патологоанатоми підтвердили цей факт. Причому чоловік так старався, що переламав нещасній шийні хребці. Після цього Олег прихопив Ольжин мобільний, зачинив двері й пішов додому.
Через півдоби працівники міліції на підставі ґрунтовних доказів висунули підозрюваному звинувачення у вбивстві. Чоловік не відмовлявся. Перебуваючи під хмелем, спершу вмовляв похоронити його поряд, мовляв, хоче вмерти, як Ромео і Джульєтта — в один день. Коли ж витверезився, вирішив, що все-таки краще йому буде в буцегарні.
Наразі триває слідство. Після суду Олег Шевчук відбуватиме заслужений термін покарання.
Олена Кузьменко,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору