Рівне:

Створення та просування сайтів

Розправа над суперником

Кримінал 08-чер, 2006, 10:479 prov 925
46-річний Андрій, уродженець Воронезької області, що в Російській Федерації, який відсидів 22 роки у в’язниці, жорстоко розправився із новим бой-френдом своєї співмешканки. А саму жінку врятувало те, що вона пішла по… пиво.
Підозрюваний колись жив із жінкою в селі Підліски Гощанського району. Вона народила йому дитинку, якій уже виповнилося три роки. Але жінці робилося моторошно, коли чоловік, напившись оковитої, постійно вихвалявся, що відсидів аж 22 роки у в’язниці і що тут він переховується за ще якийсь інший злочин, який він скоїв після «відсидки». Тож жінка, наслухавшись такого, вирішила піти від горе-чоловіка. Але колишньому зекові молодиця була явно не байдужа і він, дізнавшись, що вона зараз живе у Рівному з іншим чоловіком, вирішив провчити свого конкурента та кохану.
Як повідомили в ЦГЗ УМВС у Рівненській області, чоловік 3 червня близько першої години ночі зайшов у квартиру, де мешкала жінка. Увірвавшись до оселі, колишній зек побачив там чотирьох чоловіків, які вже були добряче захмелілими. Серед них відразу впізнав суперника. Діставши з кишені ножа, Андрій накинувся на 42-річного Віталія. Гості кинулися на допомогу, але, зморені алкоголем, не змогли протистояти розлюченому росіянину. І чотири чоловіки одержали численні удари ножем у різні частини тіла. А зловмисник, походивши ще по квартирі і не знайшовши свого кохання, зник. Жінку ж врятувала від помсти її відсутність у домівці.
Коли вона повернулася, побачила страшну картину: вся квартира була в крові, а на підлозі лежав мертвий Віталій. Закривавлені гості розповіли їй, що саме сталося, і описали риси нападника, – в них жінка впізнала свого колишнього співмешканця. Зателефонувала до міліції і вже зранку підозрюваного у вбивстві та нанесенні тілесних ушкоджень затримали.
Як стверджує начальник відділу карного розшуку УМВС у Рівненській області Василь Забейда, усі данні на сьогодні про підозрюваного зібрані. До речі, чоловік не мав жодних документів, які б засвідчували його особу.
Тепер, якщо вину підозрюваного доведуть, йому знову доведеться повернутися туди, де, як він стверджував, провів уже аж 22 роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору