Рівне:

Створення та просування сайтів

Від синових побоїв померла в тяжких муках

Кримінал 10-сер, 2006, 12:439 prov 821
Як повідомила інспектор ЦГЗ УМВС у Рівненській області Олена Кузьменко, мешканці одного з будинків на майдані Перемоги в місті Кузнецовську не раз спостерігали, як їхній сусід-наркоман та його друзі влаштовують алкогольно-наркотичні оргії. Профілактичні бесіди з правоохоронцями результатів не приносили. Тому проти наркоманів міліціонери почали застосовували радикальніші методи. Днями вони усю чесну компанію затримали на гарячому — за виготовленням наркотичної речовини. А через два дні 21-річний власник квартири скоїв невиправне лихо. Його затримали за підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень матері.
Зі слів виконувача обов’язків Кузнецовського МРВ УМВС майора міліції Миколи Міщанчука, сім’я, про яку йде мова, неблагополучна, адже підозрюваний уже мав стаж наркомана, а його мати зловживала спиртним. Та й вдома вона з’являлася нечасто. Зазвичай, проживала у своєї подруги, де вони коротали дні в компанії незмінної подруги – горілочки. Сусіди цієї сім’ї доволі часто чули, як син знущається над матір’ю, застосовуючи до неї «профілактичні» побої. Сергій таким чином намагався відучити матір від зловживання спиртним. Тому власну квартиру 51-річна Світлана відвідувала все рідше й рідше.
5 серпня близько опівночі Сергій, який протягом дня гуляв із друзями, в черговий раз накинувся на нетверезу матір. Жінка з переламаними ребрами та складними травмами голови лежала на підлозі. Син її згодом все-таки перетягнув на ліжко, турбуючись, як запевнятиме він пізніше, про материнське здоров’я. Світлана померла не відразу, і відходила вона на той світ у тяжких муках. Якби син вчасно повідомив про вчинок лікарям, то жінку напевне, вдалося б врятувати. Та Сергій увагу на матір звернув уже зранку. Понівечене бездиханне тіло налякало його. Молодик тремтячими руками набрав номер «02». Після цього поспіхом зник у невідомому напрямку.
Через дві години працівники міліції затримали підозрюваного у вбивстві. Сергій затято стверджував, що пальцем до матері не торкався, а побили її невідомі, увірвавшись у квартиру. Та не взяв він до уваги того, що вночі сусіди, стурбовані криками жінки, яку по-звірячому бив син, попередили Сергія, що якщо він не заспокоїться, повідомлять правоохоронців.
Нині підозрюваний у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень затриманий. Проти нього порушено кримінальну справу, яка згодом підпаде під юрисдикцію судових органів. А ті, у свою чергу, винесуть Сергію заслужений вирок. Але якби там не було, матір молодому хлопцю вже ніхто не поверне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору