Рівне:

Створення та просування сайтів

Хорошковський розповів, як Тимошенко хотіла купити "Інтер"

Україна і світ 27-січ, 2009, 16:319 prov 3 919
Хорошковський розповів, як Тимошенко хотіла купити "Інтер"


Валерій Хорошковський, головний митник країни стверджує, що прем`єр-міністр Юлія Тимошенко неодноразово заводила з ним розмову про купівлю у нього телеканалу «Інтер».

«Ці переговори були неодноразовими, - заявив Хорошковський в інтерв`ю Українській правді. - Вони почалися буквально з перших днів, як ми почали працювати: вона – як прем`єр-міністр, і я – як керівник митної служби».

Хорошковський стверджує, що Тимошенко збиралася купити телеканал для себе – не на своє ім`я, але так, щоб мати можливість контролювати канал і втручатися в його інформаційну політику.

«Знаєте, у Юлії Володимирівни специфічне сприйняття свободи слова, - заявив Хорошковський. - Вона вважає, що свобода слова має бути розвинена рівно настільки і доти, доки вона підтримує її особисто. Спершу між нами була просто величезна кількість тертя про те, що показує канал Інтер, як він це показує...»

Хорошковський додав, що періодично отримував від прем`єра «рекомендації, кого звільнити з журналістів»
Українська правда
Схожі новини
Коментарі - всього 14

Николай 27-січ, 17:03

Щось слабо віриться, не така Юля дурна, щоб так прямолінійно діяти, а Хорошковський даремно марється цією справою, раніше думав що він біль розумний...

Ну и ну! 27-січ, 17:06

Ну,и откуда же они появляются эти хорошковские мерзавцы,которые пачками скупают хороших журналистов и превращают их в очень хороших хорошковских холуев! Ну и ну!

Ford 27-січ, 17:18

Ну, и откуда же у такой честной премьер-министра, декларирующей малометражную квартиру в Днепропетровске, отсутствие крупных банковских вкладов и живущей на одну зарплату, деньги на покупку телевизионного канала!

val 27-січ, 20:33

Евреи, евреи, кругом одни евреи...

витос 27-січ, 21:00

Главный таможенник страны владелец канала ТВ уже смешно.
А Юля если бы хотела то давно бы ИНТЕР купила просто пока не до такой мелочи

123 27-січ, 21:01

Когда народ проснется? Или никогда?

Леон 27-січ, 21:05

Ну и когда ТЫ продаш КАНАЛ?
Уже накушался на границе....ПОРА.

123 27-січ, 21:09

Неужели Хорошковский и токие как он думают что люди такие тупые и невидят как журналисты отрабатывают свой хлеб? Видать Тимошенко наступила на хвост так сразу начинаются обсерания.

Изя 27-січ, 21:18

Юля! Додави ты уже этих гнид - "хорошего", Фирташа, плЮща, Яныка, Ахмета, Азарова,Кучму,Черновецкого, банкиров и всех остальных! Сделай наконец-то то, чего никто ни разу в этом мире не делал - ПОСТРОЙ НОРМАЛЬНОЕ ГОСУДАРСТВО - народ поможет!

Алекс 27-січ, 21:49

Він продажний, а вона просто телка!!!! амбіції просто переповнюють...Надіюсь ще знайдуться ті, хто відкриє народові очі)))))))Дура вона і в авфриці дура!!!

Луценко 27-січ, 21:50

Господи! Ну какие же тупые читатели этого сайта! Им эта мандавошка Юля глаза засцала. Да сволочь она последняя, как и Ющенко с Хрюшковским. Они теперь только правду о себе говорят, потому что враньё не пройдёт. Нет на них Жеглова...
Проснитесь и давите этих сволочей...

Кот 27-січ, 21:59

А может из-за таких хмыреи как ты мы уже второи месяц отдыхаем

конрад карлович 27-січ, 22:00

Да,..похоже чувак не понял что скоро за ним придут с вилами..а он все свой канал мечтает пристроить хвирташу,хуирташу..граждане бандиты выходите по одному...а теперь Янукович!я сказал Янукович!

Кот 27-січ, 22:04

Это по поводу лжееврея Изи
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору