Рівне:

Створення та просування сайтів

Хорошковський – Тимошенко: Я піду до кінця

Україна і світ 12-бер, 2009, 16:089 prov 987
Перший заступник глави СБУ Валерій Хорошковський „буде йти до кінця” в розслідуванні справи про незаконне розмитнення газу “РосУкрЕнерго” і заявляє про причетність до цієї справи вищих посадових осіб держави.
“Коли я був у парламенті, я сказав депутатам, що мова йде не про газ, а про корупцію у вищих ешелонах влади. Юлія Тимошенко добре знає, що мене зламати неможливо. Вона мене рік намагалася зламати, й у результаті звільнила. Вона розуміє прекрасно, що я піду до кінця. Я обов’язково цю справу закінчу тим, що передам матеріали справи до суду”, — заявив Хорошковський, коментуючи різку реакцію Тимошенко і депутатів фракції БЮТ на дії СБУ у приміщенні „Нафтогаз”.
За словами Хорошковського, співробітникам СБУ вдалося одержати деякі документи з процедури розмитнення газу, але їх недостатньо.
“У нас є два вузлові моменти, на які сьогодні немає відповіді. Перший момент – як перейшло право власності і які легальні документи для цього є. І друге — чому газ із режиму транзиту перейшов у інший режим, у режим імпорту. Поки ми не одержимо відповідей на ці питання, ми увесь час будемо цікавитися, де ж ці документи. Їх відсутність означатиме карний злочин”, — сказав Хорошковський.
Він також заявив, що частина цих документів знаходиться у першого віце-прем’єра Олександра Турчинова.
Відповідаючи на запитання, чого слід очікувати у випадку, якщо все-таки буде доведена причетність до цієї справи вищих посадових осіб, Хорошковський сказав: “Вирок — це прерогатива суду, але стаття, за якою порушена кримінальна справа, передбачає до 12 років позбавлення волі.
У середу, 4 березня, люди в масках і камуфляжах проникли в будівлю “Нафтогазу” — провідного підприємства ПЕК країни.
Напередодні СБУ порушила кримінальну справу за фактом заволодіння за попередньою змовою групою посадових осіб “Нафтогазу” 6,3 млрд. кубометрів транзитного газу на понад 7,4 млрд. грн., — передає “Газета Уа”.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Сексопатолог 12-бер, 17:57

Да что ж тебе, бедному, чей-то конец покоя не даёт!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору