Рівне:

Створення та просування сайтів

Штрафний удар

Спорт 18-сер, 2005, 17:269 prov 1 037
* * *
Володарем футбольного Суперкубка Португалії стала лісабонська “Бенфіка”, яка виборола його у протистоянні із “Сетубалом” – 1:0. Долю цьогорічного трофею вирішив єдиний гол, який на 51-й хвилині матчу забив Нуну Гомеш.
* * *
Каталонська “Барселона” практично збільшила власну колекцію призів на ще один Суперкубок Іспанії. У першому поєдинку за цей трофей чинний чемпіон Прімери на виїзді відправив “у нокдаун” команду “Бетіс” – 0:3. Вирок господарям “був винесений” у другому таймі. Вже на його початку Жюлі відкрив рахунок у матчі – 0:1, а на 51-й хвилині перевагу гостей збільшив камерунський легіонер “гранатових” Самуель Ето»О. Останнє “слово” у цьому протистоянні залишилося за бразильським форвардом “Барси” Роналдіньо, який забив третій м»яч у ворота “Бетіса”.
Тож 0:3 на користь “Барселони”, і вона повинна ще підтвердити своє право на Суперкубок – 2005 у матчі-відповіді, який відбудеться 22-го серпня у Каталонії.
* * *
Італійський “Мілан” став володарем Кубка Берлусконі- 2005. У матчі за нього “червоно-чорні” переграли туринський “Ювентус” – 2:1. Програючи після першого тайму 0:1 (відзначився Війєра), “міланці” виправили становище у наступні 45 хвилин. Спочатку рахунок зрівняв Кака, а долю Кубка вирішив забитий м»яч Сержіньо.
Форвард збірної України Андрій Шевченко вийшов в “основі” “Мілана”, однак на 69-й хвилині гри був замінений на автора переможного голу, Сержіньо.
* * *
Відбувся товариський матч, присвячений одному з кращих гравців мадридського “Реала”, легенді угорського футболу Ференцу Пушкашу. У поєдинку, в якому збірна Угорщини приймала нинішній склад “королівського” клубу, перемогла іспанська команда – 1:3. У першому таймі зустрічі арбітр призначив одразу два одинадцятиметрових удари. Спочатку з боку мадридців “свій” пенальті реалізував Зідан, а перед перервою цю ж “місію” виконав угорець Кенесей. Підсумок товариської гри підбили дві атаки іспанців, одну з яких завершив Роналдо, а іншу – Майкл Оуен.
Слід додати, що метою цього поєдинку був збір коштів на лікування Пушкаша, який нині важко хворіє.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору