Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці Чайку не “пасуть”

Кримінал 25-сер, 2005, 16:289 prov 1 126
Нещодавно Григорій Зарічнюк прозвітував про результати роботи органів внутрішніх справ Рівненської області за 7 місяців.
Загалом роботу рівненських правоохоронців за період, коли на посаду головного міліціонера області був призначений Григорій Зарічнюк, можна вважати задовільною. Про це на прес-конференції для працівників мас-медіа заявив сам Григорій Зарічнюк. Так, у порівнянні з минулим роком на території області на 13% знизилася кількість особливо тяжких злочинів.
Велику увагу приділяють правоохоронці встановленню осіб, які скоїли тяжкі злочини. У багатьох випадках злочини вдається розкрити по гарячих слідах. Не залишаються без уваги і ті злочини, які були скоєні ще в період до призначення Григорія Зарічнюка на посаду. Зокрема, правоохоронці розкрили вбивство Руслана Ксензика, скоєне ще у 2002 році. Тож осіб, які сподіваються, що з часом їхній злочин зійде з рук, можна розчарувати: правоохоронці налаштовані рішуче і кожен злочин буде розкрито. До того ж, як наголосив пан Зарічнюк перебування в ізоляторі тимчасового тримання буде досить комфортним, бо зараз деякі тюремні “заклади” можуть посперечатися з багатьма готелями за своїм “сервісом” та “комфортом”.
Останнім часом резонансу набули правопорушення, скоєні високопосадовцями. Так, не залишилася поза увагою міліціонерів кримінальна справа за фактом заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах службовими особами Рівненського обласного онкологічного диспансеру.Ключовими фігурантами у справі є Ярослав Маслій —колишній начальник управління охорони здоров»я Рівненської області, Григорій Максим»як — головний лікар онкодиспансеру та Ігор Столярчук, заступник головного лікаря з економічних питань.
На сьогодні завершене розслідування та направлено до суду кримінальну справу щодо виконавця Рівненського міського відділення Державної виконавчої служби Василя Матвійчука, який протягом січня-лютого вимагав чималий хабар у приватного підприємця з Рівного. Так, під час отримання 300 доларів США та 1000 гривень Матвійчука затримали співробітники УБОЗу.
Також органи УМВС порушили 7 кримінальних справ щодо злочинів, скоєних під час виборів Президента України, 4 із них було направлено до суду. Відповів пан Зарічнюк і на запитання журналістів. На слова, нещодавно сказані міським головою Рівного Віктором Чайкою, що за ним ведеться слідство, Григорій Зарічнюк заявив, що за мером міліціонери не стежать, бо такої необхідності немає. І правоохоронці чиєсь політичне замовлення виконувати не будуть.

Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору