Рівне:

Створення та просування сайтів

ГРИГОРІЙ ЗАРІЧНЮК ЗВІТУЄ

Кримінал 06-жов, 2005, 11:559 prov 903
Вкотре зібрав журналістів начальник обласного управління внутрішніх справ полковник Григорій Зарічнюк. Головною темою прес-конференції був звіт про результати роботи органів внутрішніх справ Рівненської області за 9 місяців 2005 року.
Так, наші міліціонери впродовж нинішнього року посилено працювали над тим, щоб у повному обсязі реалізувати завдання, які поставили Президент України та МВС щодо зменшення рівня злочинності в регіоні. Йдеться насамперед про посилення боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Так, завдячуючи роботі наших правоохоронців, на території області вдалося зберегти загалом стабільну обстановку.
Григорій Зарічнюк вважає, що в їхній системі є проблеми, але правоохоронці все роблять для того, щоб зменшити кількість злочинів. Великою проблемою нашого міста є злочини, пов»язані із наркотиками та крадіжками мобільних телефонів. Тож рівнянам слід бути більш уважними на вулицях, особливо в темну пору доби, щоб не стати жертвами любителів “халявного” зв»язку.
Також УМВС України в Рівненській області постійно ведуть боротьбу із незаконними видобувачами бурштину. Так, у цьому році були порушені кримінальні справи за 38 фактами незаконного видобутку дорогоцінної смоли. Найбільше таких злочинів відбулися на території Сарненського району, де, як відомо, в землі знаходяться величезні запаси коштовного каміння.
Реалізуючи вимогу Закону України “ Про боротьбу з корупцією”, підопічні Григорія Зарічнюка у поточному році склали 44 протоколи про корупцію, у тому числі 15 – на державних службовців 3-4 категорій. Згідно із судовими рішеннями, 20 державних службовців оштрафовано. Серед постраждалих колишні заступники голів райдержадміністрацій Володимирця, Сарн, Радивилова.
Пан Зарічнюк пообіцяв зустрічатися із журналістами кожного місяця і надіється, що журналісти будуть об»єктивніше висвітлювати проблеми МВС, безпідставно не звинувачуючи ні його самого, ні саме відомство. А розмову полковник завершив словами:
– Я бандитів садив, саджу і садитиму, допоки буду працювати на цій посаді.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору