Рівне:

Створення та просування сайтів

Грошова виплата при народженні дитини не буде замінюватись на товари чи послуги

Україна і світ 01-вер, 2005, 12:469 prov 1 657
Віце-прем‘єр-міністр України Микола Томенко наголошує на тому, що грошова виплата матерям при народженні дитини в сумі 8 тис.грн., запроваджена нинішнім урядом, не буде переглядатися та замінятись на компенсацію цієї суми товарами чи послугами.
Але при цьому уряд розробить механізм контролю і відповідальності з боку матерів за використанням отриманих коштів.
Про це Микола Томенко повідомив УНІАН, коментуючи повідомлення у деяких ЗМІ про можливу заміну грошових виплат товарними компенсаціями з посиланням на нього.
– Я ніколи і ніде не робив таких заяв, уже хоча б тому, що був одним з ініціаторів та прихильників саме грошових виплат за народження дитини, і залишаюсь прибічником такого підходу сьогодні, – підкреслив пан Томенко. – Перебуваючи у Первомайському пологовому будинку, що в Луганській області, я торкнувся теми виплат при народженні дитини і зауважив, що є немало проблем в реалізації цього починання. Зокрема, говорив про те, що деякі матері, отримавши таку допомогу, залишають дітей, передаючи в дитбудинки чи просто кидаючи. Відповідно, сказав про те, що ми в уряді аналізуємо ці випадки і обов‘язково розробимо механізм контролю та відповідальності для таких матерів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору