Рівне:

Створення та просування сайтів

Бакай має бути засуджений у Росії

Україна і світ 01-вер, 2005, 12:509 prov 897
Генеральна прокуратура України має намір передати генпрокуратурі Росії кримінальну справу щодо колишнього голови Державного управління справами України Ігоря Бакая, передають Українські новини.
Про це в понеділок, 29 серпня, повідомив журналістам Генпрокурор України Святослав Піскун.
– Я отримав офіційну відповідь, що Ігор Бакай є громадянином Російської Федерації і Росія нам його не видасть, – сказав він, додавши, що, на його думку, у такому разі колишній український високопосадовець має бути засуджений у Росії.
За словами пана Піскуна, генпрокуратура Росії не повідомила дату, коли Ігор Бакай отримав російське громадянство, а лише послалася на закон, відповідно до якого не може його видати Україні.
При цьому він наголосив, що Генпрокуратура України продовжить розслідування справи, у якій фігурував Бакай, щодо інших фігурантів цієї справи, а звинувачення проти самого Ігоря Бакая виділить в окреме провадження і скерує його генпрокуратурі Росії.
– Тобто, відповідно до міжнародного законодавства, він за нашими звинуваченнями має бути засуджений у Росії, – підсумував Святослав Піскун.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору