Рівне:

Створення та просування сайтів

Суркісу – торт, а Блохіну – шампанське

Спорт 08-вер, 2005, 11:289 prov 1 149
Відразу після того, як гравці збірної України дізналася про нічию у грі Туреччина – Данія, а сталося це ще в аеропорту в Тбілісі, футболісти не стримавшись від радості, самі пішли гойдати Олега Блохіна, таку ідею подав Андрій Воронін.
По прильоту до Києва, де в аеропорту Бориспіль збірну України очікували уболівальники, Воронін, Несмачний, Ващук та Гусін пронесли Блохіна через живий коридор уболівальників, де зі всіх сторін були облиті шампанським, і особливо “постраждав” Блохін, який виглядав, неначе після дощу.
У президента ФФУ Григорія Суркіса у цей день було подвійне свято. О четвертій ранку біля входу йому вручили торт, поздоровивши із днем народження. Суркіс відразу торт “роздеребанив” між уболівальниками, присутніми на зустрічі переможців, і прокоментував вихід збірної України у фінальну частину ЧС-2006 року:
– Скажу вам відверто, що я хлопцям ще в роздягальні сказав: “Хлопці, не вішайте носи, я впевнений у тому, що коли ми прилетимо до Києва вас будуть зустрічати з перемогою, яка означає вихід у фінальну частину ЧС-2006 року. Так воно й сталося. Данці не підвели нас і грали в “Фейр Плей” і Україна з Грузією грала за правилами “Фейр Плей”. Декілька видань наголошували на тому, що Грузії нічого не потрібно і Україна переможе. Але на мій погляд дуже важливо, що українська збірна потрапила на ЧС-2006 року, довівши, що вона не домовляється із жодним суперником і навіть друзями. Коли Шевченко та Каладзе виводили свої команди на газон, то, можливо, комусь здалося, що Грузія може віддати нам матч, але це не так. Ми довели, що Україна жодного матчу в групі не програла. Що наш великий гравець Олег Блохін стримав слово. Багато хто з нас не вірив, що він може стримати свою обіцянку і вивести команду з першого місця у фінальну частину першості світу. Але це сталося, і коли Блохін буде давати нам наступні обіцянки, ми будемо йому більше вірити.
Президент України Віктор Ющенко поздоровив тренерів і футболістів національної збірної України з виходом у фінальну частину чемпіонату світу 2006 року, що пройде в Німеччині. Як тільки стало відомо про перемогу української збірної в турнірі 2 європейської відбірної групи, Віктор Ющенко по телефону привітав футболістів.
Ющенко побажав команді “гідно представити Україну серед кращих команд світу” й успіхів у всіх подальших змаганнях.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору