Рівне:

Створення та просування сайтів

Блохін образився на владу

Україна і світ 17-сер, 2006, 12:329 prov 919
Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін вважає, що керівництво країни мало б заохотити гравців національної збірної за високий результат на Чемпіонаті світу-2006 в Німеччині.
Як передає кореспондент УНІАН, про це О.Блохін заявив на прес-конференції в Конча-Заспі.
— Я вже пройшов Рим, Крим і мідні труби. З мене при Радянському Союзі вже двічі заслуженого (тренера) знімали, потім і тут лякали. Я пройшов ту владу і цю владу – відзначать мене чи не відзначать — мені байдуже, а за хлопців образливо, — сказав Олег Блохін.
Він наголосив, що гравців юнацької збірної Росії після участі на чемпіонаті Європи зустрічав особисто президент РФ Володимир Путін.
— Я вважаю, влада повинна розуміти, що ми робимо для цієї країни, адже ми граємо не для себе, — відзначив головний тренер. Він також нагадав, що на майданах, де транслювалися матчі Чемпіонату світу, збиралися різні люди, незалежно від їх політичних поглядів.
— Футбол об`єднує, — наголосив О.Блохін.
Він переконаний, що коли керівництво країни почне розуміти, що окрім політики існують інші сфери діяльності – мистецтво, спорт — Україна почне рухатися вперед.
— Молодих хлопців держава повинна була заохотити. За команду мені образливо, але зробити я нічого не можу, — сказав Олег Блохін.
Як повідомляло УНІАН, на минулому ЧС-2006 збірна України дійшла до 1/4 фіналу, поступившись нинішньому чемпіону світу — збірній Італії — з рахунком 0:3.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору