Рівне:

Створення та просування сайтів

Блохін про збірну і не тільки

Спорт 16-бер, 2006, 13:309 prov 1 005
У понеділок у Сімферополі побував головний тренер збірної України Олег Блохін, який приїхав до столиці Криму разом із президентом ФФУ Григорієм Суркісом.
Олег Блохін під час зустрічі із журналістами дещо розповів про збірну України та прорвав інформаційний вакуум навколо головної команди країни. По-перше, Блохін поставив під сумнів появу в збірній на першості світу 2006 року новачків, хоча не виключив, що це будуть воротарі:
— 15 травня потрібно вже подавати заявочний список. А збірна збереться тільки після п’ятнадцятого. Як я можу включати футболіста у список, якщо навіть не знаю, що він із себе представляє? Тому на чемпіонат світу поїдуть хлопці, які пройшли зі мною відбірковий цикл, можливості яких мені добре знайомі. Але у футболі всяке трапляється. От зараз у збірній серйозна воротарська проблема. Травмувалися Шовковський і Старцев — і у ворота когось ставити потрібно. Так, є досвідчені Шутков і Рева, але вони навіть за свої клуби не грають. З’явилися талановиті Шуст, Рибка, П’ятов, але це, пробачте мені, ще хлопчики, щоб довіряти їм ворота збірної. Хоча на безриб’ї, як говориться, і Рибка – воротар...
По-друге, Блохін більш детально розповів про боротьбу за прийнятний календар у відборі ЧЄ-2008 року і, зокрема, про поведінку тренера збірної Франції:
— Знаєте, ще коли ми намагалися втрясти календар без допомоги жереба, я був просто шокований хамською поведінкою головного тренера збірної Франції Раймона Доменека. Таке враження, що тільки він — головний тренер збірної, а всі інші з якогось колгоспу приїхали. Він нікого не хотів слухати! Тому ми настояли на жеребкуванні календаря. Але Бог зверху і він же усе бачить. Доменек не пішов на поступки в ідеальному для своєї збірної календарі, у результаті одержав повну його протилежність.
Щоправда, нині Блохін не обіцяє виграти групу у кваліфікації до Євро-2008, але каже, що буде боротися за вихід на першість континенту:
— Я б зараз не хотів говорити, з якого місця в групі ми потрапимо на чемпіонат Європи. Стоїть завдання — завоювання путівки на чемпіонат, і ми будемо його виконувати. Але зробити це буде дуже важко: все-таки в нашій групі — три учасники фінальної стадії чемпіонату світу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору