Рівне:

Створення та просування сайтів

Україна серед восьми кращих

Спорт 29-чер, 2006, 13:399 prov 1 355
Головний тренер збірної України Олег Блохін на прес-конференції після матчу зі збірною Швейцарії, зізнався, що не дивився серію пенальті. Він заявив, що протягом такої завзятої гри дуже важко знаходитися на лаві запасних, а серія пенальті цікава глядачам, але не тренеру:
— Просидіти на лавці 120 хвилин дуже важко, а дивитися на таке нервування зовсім не можливо. Це для глядачів розвага, а для тренера… Під час серії пенальті я знаходився в роздягальні. Я навіть не повірив, коли мені сказали, що Шевченко не забив, — наводить слова Блохіна сайт Chamhion. — Грали дві рівні команди, з однаковими шансами на перемогу. Нам більше повезло в серії пенальті, у цій російській рулетці.
Головний тренер збірної України порівняв команду Швейцарії зі своєю командою, заявивши, що «довелося грати зі своєю тінню». У такій грі, за його словами, складно було очікувати, що одна з команд доможеться перемоги в основний чи додатковий час.
Збірна України вийшла в 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу, обігравши збірну Швейцарії з рахунком 3:0 у серії пенальті. Тепер українську збірну чекає гра з італійцями.
Олександр Шовковський:
— Я під час гри намагаюся не хвилюватися і не думати ні про що. Програла команда чи виграла, я намагаюся аналізувати все після гри. Не завжди, правда, це вдається. Важливо було сконцентруватися. Коли ми били третій удар, я подивився на табло і зрозумів, що якщо хтось із наших забиває, то виходимо у чвертьфінал, і, звичайно, хвилювався.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору