Рівне:

Створення та просування сайтів

Наступним кандидатом на посаду прем»єра буде Юрій Луценко?

Україна і світ 22-вер, 2005, 10:479 prov 976
Наступним кандидатом на посаду прем»єра буде Юрій Луценко?
Ще декілька яскравих моментів з коментарів Рибачука.

Він висунув подібну версію, відповідаючи на уточнюючі запитання, чи це не жарт. Держсекретар зауважив, що він ніколи не жартує. Також Рибачук сказав: “Крім Луценка може бути Турчинов, але він зараз не може”.
Рибачук зауважив, що призначення Луценка всіх би задовольнило – “непоганий варіант подати Луценка, він би отримав масову підтримку, і в країні був би порядок”. Не виключено, що буде спроба повторно внести Єханурова. Він зазначив, що повторне внесення – це технічне питання, і це можна зробити за 5 хвилин, але для результату необхідно провести консультації, зокрема, наповнити конкретним змістом меморандум про стабільність.
Держсекретар також зауважив, що сьогодні існує два варіанти розвитку подій. “Перший – це не голосування за уряд, не голосування за бюджет, далі миші розбіглися – це не наш сценарій”, заявивши, що це призведе до нестабільності в державі, ручного керування бюджетом тощо. Другий варіант – це стабільність і нормальна робота. Він також заперечив можливість введення політичної реформи з 1 жовтня. “Над реформою будемо працювати так, як домовлялися давно, – із запровадженням її 1 січня.” Він висловив впевненість, що і без запровадження реформи уряд буде затверджений.
Також держсекретар зауважив, що відхилення кандидатури Єханурова відбулося через те, що в парламенті повна демократія. Навіть постійний представник Президента у парламенті не голосував, зауважив він. За словами держсекретаря, не було ніякого тиску і торгівлі, “Президент говорив про принципи, а люди чекали інших маячків”. Також він нагадав, що в парламенті “ходили гроші, щоб люди не голосували”. “Есдеки відхрещуються, добре, не есдеки, добре, їх сусіди в туалетах роздавали кошти”. Він також не виключив, що до виборів можна мати виконуючого обов»язки прем»єра. За його словами, юридично це можливо, але тоді не буде бюджету, що не влаштовує Президента.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору