Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 22-вер, 2005, 12:079 prov 1 135
Верховна Рада не підтримала Єханурова
Верховна Рада відмовилася дати згоду на призначення Юрія Єханурова прем»єр-міністром України, передають Українські новини. За схвалення кандидатури Єханурова у вівторок, 20 вересня, проголосували 223 депутати при необхідних для позитивного рішення 226 голосах. Як повідомляв Кореспондент.net, 8 вересня Президент Віктор Ющенко відправив у відставку уряд Юлії Тимошенко і призначив голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрія Єханурова виконуючим обов»язки прем»єр-міністра України. 13 вересня глава держави вніс до Верховної Ради подання про призначення Єханурова на посаду прем»єр-міністра.

В Україні запровадять пластикові студентські квитки
В.о. міністра освіти і науки Станіслав Ніколаєнко підписав наказ про виготовлення пластикових студентських квитків, передає Інтерфакс-Україна. Пластикові студентські квитки вироблятимуть у 5 центрах – при Донецькому національному університеті, Національному університеті “Харківський політехнічний інститут”, Івано-Франківському технічному університеті, управлінні освіти і науки Львівської обладміністрації та у Державному центрі прикладних інформаційних технологій при Міністерстві освіти у Києві. Як повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки, студентський квиток коштуватиме 6 грн. 20 коп. і, найвірогідніше, буде дійсним протягом п»яти років навчання у вищому навчальному закладі.

Діти отруїлись засобом проти мух
У дитячому садочку №38 міста Усть-Лабінська (Краснодарський край Росії) у понеділок, 19 вересня, щонайменше 54 дитини отруїлися засобом для знищення мух. Усіх їх госпіталізовано, їм надають необхідну медичну допомогу. “Наразі медики оцінюють стан дітей як задовільний”, – повідомили в прес-службі Південного регіонального центру МНС Росії. За попередніми даними, отруєння сталося через помилку кухаря дитячого садка, котрий, готуючи манну кашу, всипав у неї засіб для знищення мух “Байт”. Загалом у цьому дитячому садочку перебувало 120 дітей.
Брітні Спірс народила хлопчика
Американська співачка Брітні Спірс народила в середу хлопчика, повідомляє журнал “Us Weekly” на своєму інтернет-сайті. Дитина з»явилася на світ за допомогою кесаревого розтину в медичному центрі міста Санта Моніка. Під час пологів поруч із Брітні був її чоловік – танцюрист Кевін Федерлайн. Це перша дитина 23-літньої Спірс. 27-літній Федерлайн уже має двох дітей від першого шлюбу. Ім»я первістка співачки поки що невідоме.

Зять Тимошенко – добрий чоловік
20 вересня 2005 року Українська Правда опублікувала сенсаційну новину з посиланням на британську газету The Mail on Sunday про те, що нібито наречений Євгенії Тимошенко, доньки Юлії Тимошенко, у минулому бив дружину. Ця інформація виявилася неправдивою. Насправді, газета The Mail on Sunday, яка є вихідним додатком газети The Daily Mail, не публікувала будь-якої інформації про Шона Карра минулого місяця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору