Рівне:

Створення та просування сайтів

Криза зачепила Україну глибше, ніж інші країни

Україна і світ 12-лют, 2009, 15:409 prov 1 009
Криза обернулася найважчими наслідками. Жодної з інших країн вона не торкнулася так глибоко, як України.
Звільнення набули масового характеру, металургійні та хімічні підприємства з осені удвічі скоротили виробництво, будівельникам не вистачає коштів навіть для придбання цементу. Крім того, після “помаранчевої революції” 2004 року боротьба за владу загострилася, що паралізувало політичне життя.
Як пише щотижневий журнал “Wirtschaftswoche”, парламентські вибори або зміни уряду відбуваються практично щороку, особисті антипатії між Прем»єром Юлією Тимошенко і Президентом Віктором Ющенко призвели до недієздатності цього тандему. Результатом стала суперечлива економічна політика, що негативно відбилося на інвестиціях.
Західні інвестори, в тому числі німецькі, через знецінення гривні зазнають в останні місяці істотних збитків. Ситуація ускладнюється і тим, що в умовах кризи фінансової системи вони не можуть отримати кредити. Ще в жовтні Прем»єр-міністр Тимошенко стверджувала, що фінансова криза не вплине на економіку України. Насправді ж криза обернулася найважчими наслідками, оскільки політичне керівництво країни проминуло можливість провести давно назрілі реформи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору