Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко сподівається на японські інвестиції

Україна 13-лют, 2009, 13:599 prov 1 227
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що Україна може стати базовою країною для залучення японських інвестицій в регіоні. Про це вона заявила, відкриваючи зустріч із представниками ділових кіл Японії.


"Я вірю в те, що для Японії Україна може стати базовою країною для проведення інвестицій у всьому нашому регіоні. Тому що в Україні все ж, хоч і складно, хоч і з досить складними політичними подіями, але успішно розвивається демократія. У нас встановлюються, на відміну від багатьох інших країн нашого регіону, прозорі відносини у системі інвестицій", - сказала Ю.Тимошенко, яку цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.


Нагадаємо, на думку зарубіжних експертів, в Україні почався стік інвесторів. Причиною є не тільки економічна криза, але й надто високий рівень корумпованості українських чиновників. Незалежні економічні оглядачі зазначають, що поки зростання української економіки приносило високі дивіденди, зарубіжні інвестори закривали очі на корумпованість місцевих чиновників різних рівнів. Сьогодні ж в умовах кризи капіталовкладники шукають максимальної прозорості інвестиційних схем, сумніваючись у тому, що українська влада зможе це забезпечити.


http://news.liga.net/ukr/news/NU091232.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору