Рівне:

Створення та просування сайтів

Кубок конструкторів розіграють у Китаї

Спорт 13-жов, 2005, 12:529 prov 953
Передостанній, 18 етап чемпіонату світу з автоперегонів Формула-1 “Гран-прі Японії” виграв фін Кімі Ряйконен на боліді “Макларен-Мерседес”.
Під час вільної практики йому знову замінили мотор (вже вчетверте у цьому сезоні!), і знову він втратив десять позицій на стартовій решітці гонки. Втім, як і перед цим, Ряйконен продемонстрував всім критикам, що навіть такі додаткові “проблеми” не стануть на заваді його переможним амбіціям: він зміг піднятися на подіум з 17 місця...
Ось тільки вивести “Макларен” вперед у гонці за Кубок конструкторів фіну не вдалося. Не дозволили цього зробити два пілоти команди-лідера “Рено”: італієць Джанкарло Фізікелла та іспанець Фернандо Алонсо, які подолали 53 кола автодрому “Сузука Інтернешнл” відповідно з другим та третім часом.
Відтак, Кубок конструкторів буде розіграний на останньому етапі – “Гран-прі Китаю”, який проходитиме на автодромі у місті Шанхай (вирішальна гонка відбудеться 16 жовтня). На нього претендують команди “Рено” та “Макларен-Мерседес”, які мають відповідно 176 та 174 очки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору