Рівне:

Створення та просування сайтів

ТРОХИ НИЖЧЕ НЕБЕС почували себе усі ті, хто 24 вересня відвідав концерт Валерія Меладзе

Новини регіону 27-жов, 2005, 11:309 prov 1 731
У ході свого турне (під назвою “Трохи нижче небес”) містами України співак нарешті виступив і в Рівному, подарувавши його жителям справжнє свято хорошої музики та живого звуку.
Уся зала кінопалацу “Україна” була переповнена глядачами, причому різного віку і статі: від шестирічних дітлахів до жінок пенсійного віку, послухати пісні у виконанні Валерія Меладзе прийшли як жінки, так і чоловіки.
У залі потухло світло і під перші акорди пісні “Се ля ві” та під оплески своїх шанувальників на сцену вийшов Валерій – як завжди, вишукано елегантний та трішки загадковий.
– У Рівному я вже не в перше, – сказав співак у своєму вітанні з публікою. – І сюди приїжджаю, як до старих і добрих друзів.
Меладзе подякував своїм шанувальникам, саме завдяки яким і можливі такі концерти. Вони заряджають енергією та дарують позитивні емоції. Сам же Валерій упродовж двох годин намагався віддячити тим же. Артист не приїхав дивувати публіку якимсь фейєричним різнокольоровим шоу. Він не привіз із собою дівчат у купальниках, які б підтанцьовували у такт його музиці, не було кількаразових змін костюмів. Валерій Меладзе просто дарував хороші пісні, які, думаю, стали улюбленими для багатьох жителів не тільки нашої країни.
У концерті звучали пісні, які тільки вийшли на-гора і звучать зараз на хвилях усіх радіостанцій, а також і ті, які увійшли до більш ранніх альбомів Валерія Меладзе. Але вони аж ніяк не стерлися з пам»яті людей, про це свідчить те, як активно і в лад підспівував зал “Серу”, “Красиво”, “Мечту”, “Текилу-любовь”. Також співак виконав нову композицію, яка, за його словами, ще ніде не звучала, “Без суеты”. Майже без акценту Валерій, напевне, уже в угоду українським шанувальникам заспівав і україномовну пісню “Кажуть, все мине”.
Співак не зміг привезти із собою дівчат з гурту “ВІА ГРА”, з якими записав кілька спільних проектів. Тому, доки, за словами Меладзе, “ВІА ГРА” зігріває своїми піснями жителів далекого Сибіру, “Океан и три реки” він запропонував виконати разом із собою рівнянкам. Бажаючих було п»ятеро – такий собі океан і п»ять рік. Та секстет, чесно кажучи, не вдався. Тому виконання “Притяженья больше нет” він взяв лише на свої голосові зв»язки.
Найновіші свої пісні Валерій Меладзе залишив “на закуску”, тобто “Салют, Вера”, “Иностранец” він виконував у кінці концерту, а на закінчення – “Чуть ниже небес”.
Вдячні глядачі дарували квіти і мільйонні оплески і ще довго по закінченню концерту не поспішали розходитися – фотографії, автографи мріяли залишити собі на пам»ять про приїзд зірки до нашого міста.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору