Рівне:

Створення та просування сайтів

Меладзе підспівувало все Рівне

Суспільство 05-кві, 2007, 17:339 prov 1 556
Суспільство
У день, коли весь світ відзначав свято сміху, жартів, і гумору, рівнянам гарного настрою іще додав майже двогодинний концерт мега-зірки російської естради українсько-грузинського походження, „дамського угодника” Валерія Меладзе.

Не часто зірки такого масштабу відвідують наше місто, а Меладзе це робить систематично. З часу останнього його візиту до Рівного пройшло не більше півтора року. Сам Валерій і вся його команда, за словами артиста, уже добре знають місто, спостерігають за постійними у ньому змінами, вивчили майже кожен куточок у готелі, де постійно зупиняються, мало того, пригадують ще навіть ті часи, коли у гримерних кінопалацу не було ні опалення, ні належного ремонту.



Отож, концерт відбувався у неділю, першого квітня, у приміщенні кінопалацу „Україна”. Усі бажаючі могли насолодитися співом улюбленого артиста, попередньо сплативши за це від 100 до 300 гривень. Втім, на мою думку, ніхто із глядачів кошти, витрачені на квитки, не насмілився б назвати змарнованими. Передусім з тієї причини, що концерт повністю був виконаний „у живу”.



Як завжди, Валерій вийшов на сцену в простому костюмі, що у принципі, не применшує його шарму та елегантності, і весь концерт провів у лише одному йому властивій джентльменсько-пристрасній манері. Не було надзвичайної видовищності, п’ятнадцяти переодягань, шоу-балету, а все це у десятикратному розмірі замінив гурт музикантів, який невідривно супроводжує Меладзе у всіх його концертах. Це люди, з якими артист працює уже не перший рік: тут і гітарист, і басист, клавішник, саксофоніст, флейтист. До виступу був залучений також київський струнний квартет «Наполеон».



Упродовж двох годин Валерій Меладзе виконував пісні, які давно уже встигли стати улюбленими для багатотисячної армії прихильників таланту артиста, а також і порівняно нові „хіти”. Пісню „Красиво” разом із Меладзе виконував весь зал, а роль гурту „Віа гра” у композиції „Океан и три реки” взяли на себе юні рівнянки, які не побоялися вийти на сцену і заспівати поруч із артистом. Окрім того, одну пісню Валерій виконав українською мовою – це добре відома лірична композиція „Кажуть все мине” із мюзиклу „Сорочинський ярмарок”.



Рівняни не жаліли улюбленому співаку ні аплодисментів, ні квітів. І по закінченню концерту усі залишилися задоволеними. Артисти – тим, що добре виступили і підзаробили грошенят, а глядачі отримали моральне й естетичне задоволення.

Марина ДАНИЛЮК

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору