Рівне:

Створення та просування сайтів

ОЛЕКСАНДР МАЛІНІН У ДІДА МОРОЗА НЕ ВІРИТЬ

Особливий погляд 15-гру, 2005, 13:209 prov 1 127
Одинадцять хвилин – рівно стільки часу знадобилося відомому російському співаку Олександру Малініну, щоб відповісти на всі запитання, які цікавили рівненських журналістів.
Так, 8 грудня вищезгадана “зірка” у ході свого туру Україною, який включив на диво мало міст – Львів та Рівне – відвідав наш обласний центр. Але перед тим, як потішити своїх шанувальників співом, Олександр порадував і журналістів. Прес-конференцією. Вона попередньо була запланована на 17.00. Але коли працівники пера прочекали у фойє близько двадцяти хвилин, вийшла організатор концерту й повідомила, що доведеться почекати ще трішки, до Рівного артисту залишилося кілометрів 20-30. Іншим разом колеги-журналісти, грубо кажучи, плюнули б на все і не стали б чекати. Та це непересічний випадок, адже “зірки” такого рівня не часто дають прес-конференції у нашому місті, тому ніхто розходитися не збирався. А чекати загалом довелося майже годину. Коли ж стомлений з дороги Малінін був готовий зустрітися з кореспондентами, організатор попередила, щоб артисту не задавали “глупых вопросов”. Мовляв, не варто засмучувати його перед концертом. Також, очевидно, організатора здивувала чимала кількість журналістів, котрі виявили бажання зустрітися із зіркою російської естради, оскільки вона висловила сподівання, що серед тих, хто зібрався, – лише кореспонденти, а й не їхні родичі. Правда, перевіряти журналістські посвідчення жінка не стала.
Коли ж наступила довгоочікувана зустріч, до зали ввійшов невисокий на зріст, у джинсах та рожевій сорочці Олександр Малінін. Співак розповів про програму, з якою приїхав до Рівного, та про те, чому для своїх виступів обирає палаци та театри. На думку артиста, публіка, яка приходить на його концерти, – інтелігентна. Тому повинна почувати себе комфортно, а атмосфера приміщення має налаштовувати на добре, чого на стадіонах не доб»єшся, однозначно. Саме таке відверте й турботливе ставлення до своїх прихильників і народжує вдячну публіку, ту, яку артист обманути не може. Олександр Малінін переконаний, що не буває поганої публіки, а бувають погані артисти. Себе, очевидно, до таких він не зараховує. Коцертна програма “По дорозі додому”, гучно названа балом (від звичайного концерту відрізняється лише тим, що це – костюмоване шоу), була створена ще на початку нинішнього року. Хоча, за твердженням артиста, за майже рік свого існування вона дуже змінилася, проте кістяк залишився той же – романси, заради яких прихильники Олександра Малініна приходять на його концерти. Також на суд рівненської публіки співак представив і нові пісні.
Окрім творчості артиста, журналістів цікавили і його інтереси, дивацтва, особисте і неординарні випадки з життя. Так, Олександр стверджує, що він невибагливий. Тому не потребує особливої розкоші та столів, повних наїдків, у гримерній. Адже нічого не їсть ні до, ні після концертів. Проте прикро, коли в гримерній іноді не буває і гвіздка у стіні, щоб повісити пальто. Як людина віруюча, перед кожним своїм концертом Олександр Малінін молиться. Просить Господа, щоб звучав голос, щоб не забув слів (адже, як сам стверджує, співає лише вживу), щоб музиканти добре грали. Джерело натхнення артиста – його сім»я, хобі, навіть те, що читає, або ж концерти інших “зірок”. Бачить щось хороше у виступі того чи іншого співака й усвідомлює, що має зробити щось подібне. А найкращим подарунком для Олександра стало б те, аби його син Фрол пішов стопами батька і теж став співаком. А поки що, як компенсацію за майбутній подарунок для себе, Малінін хоче потішити своїх малюків зустріччю із справжнім Санта-Клаусом. Для цього планує звозити їх у Лапландію. Сам же артист у Діда Мороза не вірить уже давно, хоча так хотілося б увесь свій вік прожити у казці…
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору