Рівне:

Створення та просування сайтів

В ОДЕСІ ІНКАСАТОРИ ЗАСТРЕЛИЛИ ТРЬОХ КОЛИШНІХ МІЛІЦІОНЕРІВ

Україна і світ 08-гру, 2005, 15:489 prov 1 098
Інкасатори управління державної служби охорони при управлінні МВС в Одеській області застрелили трьох місцевих жителів і одного поранили, коли ті намагалися пограбувати інкасаторський автомобіль в Одесі, передають Українські новини.
Про це повідомив представник УМВС в Одеській області. За його словами, о 20:00 до чергової частини Суворівського райвідділу міліції Одеси надійшло повідомлення оператора спецлінії “02” про те, що біля магазина на вул. Академіка Заболотного зав»язалася стрілянина.
Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, з»ясувала, що четверо невідомих, озброєних револьвером, бейсбольною биткою й обрізом металевої труби, напали на інкасаторів управління державної служби охорони при управлінні МВС в Одеській області.
Напад стався, коли інкасатори прибули до магазину.
– На момент нападу в інкасаторському автомобілі було приблизно 300 тисяч гривень і 40 тисяч доларів. Під час розбійного нападу два інкасатори служби охорони застосували табельну зброю; від отриманих вогнепальних поранень двоє нападників загинули на місці, – розповів представник УМВС.
Він уточнив, що двох інших нападників доправили в обласну клінічну лікарню, де один із них помер.
За даними джерела, також госпіталізовано двох співробітників служби інкасації – інкасатора (з тілесними ушкодженнями – травмами лобно-тім»яної ділянки) і водія (з вогнепальним дробовим пораненням лівого передпліччя).
Представник сказав, що встановлено особи нападників на інкасаторську машину, це – мешканці Одеси, колишні співробітники органів внутрішніх справ.
Матеріальні цінності банку повернули.
З місця події вилучено зброю підозрюваних: револьвер калібру 9 мм, пістолет “Корнет”, бейсбольну битку, відрізок металевої труби, маски з рукавичками і дві пари наручників.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору