Рівне:

Створення та просування сайтів

КІМІ РАЙККОНЕНА ВИЗНАЛИ КРАЩИМ АВТОГОНЩИКОМ СВІТУ

Спорт 08-гру, 2005, 16:149 prov 908
У Лондоні відбулася церемонія вручення нагород авторитетного британського журналу Autosport. Кращим автогонщиком світу в класі “Формула-1” визнаний віце-чемпіон світу сезону, що завершився, фінн Кімі Райкконен з команди McLaren. Нагороду фінському пілотові вручив чемпіон світу 1992 року англієць Найджел Менселл.
Нагадаємо, що Кімі Райкконен дебютував у “Формулі-1” у 2001 році у складі команди Sauber. У 2003 році вже у складі McLaren він став віце-чемпіоном світу, поступившись титулом німцеві Міхаелю Шумахеру. У 2005 вигравши однакове число гонок з іспанцем Фернандо Алонсо з Renault, Райкконен у результаті програв боротьбу за звання чемпіона світу, оскільки часто сходив з траси із-за технічних відмов боліда.
– Кращими моментами минулого сезону стали перемоги. Запам»яталися перегони в Японії та Монако, — сказав Кімі на церемонії вручення нагород. – Звичайно, в сезоні все могло б скластися краще, але могло бути і набагато гірше. Я задоволений. Але ми хочемо перемагати і робитимемо для цього все можливе.
Машиною року визнаний McLaren Mercedes MP4-20. Технічного директора Renault Пета Сімондса нагородили призом імені Джона Больстера за технічні досягнення, а Берні Екклстоун, який недавно продав комерційні права на “Формулу-1”, одержав нагороду за видатні досягнення в автоспорті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору