Рівне:

Створення та просування сайтів

СЕКРЕТИ ЖІНОЧОЇ ПОВЕДІНКИ, АБО ЯК ВИГРАТИ ЯЩИК ГОРІЛКИ

Таке життя 08-гру, 2005, 16:169 prov 1 049
Якось посперечався з друзями один любитель заглянути до чарки, що дружина його ніколи не сварить, у якому б стані він не прийшов (приповз, приплентався) додому. А, навпаки, роздягне, черевики зніме, смачненьким нагодує та спати покладе. Неймовірно, чи не так? Посперечались не просто собі так, а на найдорожче – цілий ящик горілки.
От приходить цей чолов»яга, уже досить веселенький, додому. Приятелі причаїлись під дверима та подумки руки потирають, пляшки з горілочкою дармовою відкривають. Ну, думають, зараз почнеться буря. На всякий випадок від дверей подалі відійшли. Але дружина справді на диво лагідно до товариша: “Ой, це ти, Васюню, заходь же скоріше, де ж ти так довго був?” Черевики зняла, куртку розстібнула та й до столу припрошує. Васюня у вікно товаришам непомітно підморгнув. А дружина вже й ліжечко розстелила та дійти допомагає, щоб часом не минув, не спіткнувся. Розчаровані й здивовані приятелі пішли й собі додому.
Наступного дня, відкриваючи першу пляшку з виграного ящика оковитої, товариші не перестають дивуватись та заздрити покірливості Василевої дружини. А він і каже: “Відкрию вам один секрет. Це ви, хлопці, її просто вранці не бачили. Ввечері, коли я п»яний, вона знає, що ліпше мене не чіпати, бо я неконтрольований. А от вранці вона користується зовсім іншими словами та виразами…”
Наталія АНДРІЮК,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору