Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 27-лют, 2009, 12:599 prov 1 103
В Україні 3,2% безробітних
Згідно з останніми офіційними даними, рівень безробіття в Україні становить 3,2% працездатного населення. Від жовтня минулого року рівень безробіття, за даними Державного комітету статистики, зріс на 1,3%.
В Україні, за останніми даними, зареєстровано понад 900 тисяч безробітних, а допомогу з безробіття отримують понад 670 тисяч людей.
Більшість безробітних мешкають у містах, тоді як раніше безробіття було вищим серед сільського населення.
Водночас оглядачі кажуть, що реальне безробіття може бути вищим.
Міністерство праці прогнозувало, що 2009-го року рівень безробіття в Україні може зрости до 7,7%. За іншими прогнозами, він може сягнути 9%.

Шотландці переплюнули росіян за рівнем алкоголізму
Шотландія вийшла на перше місце у світі за кількістю спожитого алкоголю на душу населення, такі дані наводяться в доповіді шотландського уряду.
Як ідеться у доповіді, в 2007 році шотландці спожили близько 50 млн. літрів чистого спирту.
Міністр охорони здоров`я Шотландії заявив, що таке високе споживання спиртного пов`язане з вживанням дешевого, доступного алкоголю.
В 2007 році шотландці спожили близько 50 млн. літрів чистого спирту. За даними уряду, шотландець, старший 16 років, випиває на рік приблизно 11,8 літрів спирту, що дорівнює 570 пінтам 4% пива, 42 пляшкам горілки або 125 пляшкам вина.
У доповіді також наголошується, що таким чином Шотландія „обігнала навіть Росію, де через алкоголізм середній термін тривалості життя у чоловіків наблизився до 59 років”.

В Нігерії застрелили сімох фанатів
На півдні Нігерії застрелили щонайменше сімох вболівальників, які прямували на футбольний матч.
Речник місцевої поліції Чарльз Мука поінформував, що найімовірніше йдеться про рахунки між фанатськими угрупованнями. Вбивці відкрили вогонь з автомобіля по мікроавтобусу, в якому їхали прихильники клубу „Ocean Boys FC”. Семеро вболівальників загинули на місці, ще двох чоловіків у важкому стані відправили до лікарні.
Це вже друга за два останні дні трагедія у футбольному світі Нігерії. У суботу там потрапив у ДТП автобус команди „Zamfara United”. Загинув представник клубу, один футболіст, а також п’ятеро людей з автомобіля, який зіткнувся з клубним автобусом, — пише sportanalytic.com.

Число загиблих на китайській шахті перевищило 70 людей
За останніми даними, в результаті вибуху газу на китайській шахті в провінції Шаньсі загинуло 73 людини. Таку цифру наводить AFP з посиланням на агентство “Синьхуа”.
Раніше повідомлялося про 44 загиблих.
У лікарнях перебуває 113 шахтарів з 436 чоловіків, які знаходилися в забої у момент вибуху. Стан 21 з них оцінюється як критичний.
Як повідомлялося, вибух на шахті недалеко від міста Таньюань відбувся в ніч на 22 лютого. Більш ніж 300 шахтарям вдалося самостійно піднятися на поверхню. Скільки ще шахтарів залишається під землею, невідомо.
Китайська влада підтвердила інформацію про аварію на шахті, проте відмовилася повідомляти про які-небудь подробиці події.
У 2008 році на китайських шахтах загинуло близько 3,2 тисячі людей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору