Рівне:

Створення та просування сайтів

ВБИВ ЗА МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН

Кримінал 15-гру, 2005, 13:259 prov 867
17-річна дівчина померла у Вербі Дубенського району. Її на вулиці залишив скаліченою 19-річний юнак, не захотівши віддавати мобільний телефон, який позичив у жертви напередодні трагедії.
Чергові лікарі медичного закладу, що в селі Верба Дубенського району, поспішали до непритомного тіла дівчини, яке лежало неподалік лікарні в калюжі крові. Випадковий перехожий у вранішніх сутінках помітив людину й повідомив про це працівникам медицини. 17-річна мешканка Радивилівського району Оксана, не приходячи до свідомості, померла через відкриту черепно-мозкову травму. Працівники Дубенського міськрайвідділу міліції крок за кроком почали відтворювати останню добу життя Оксани, аби з»ясувати, що стало причиною її трагічної загибелі. Дівчина приїхала із сусіднього Радивилівського району до знайомої. Оскільки ж трагедія сталася між третьою і другою годинами ночі, очевидців, які б бачили зловмисника, не було. Як повідомив виконувач обов»язків начальника карного розшуку Дубенського МРВ УМВС майор Олександр Марчук, усі підозри впали на 19-річного місцевого жителя Володимира.
Підозрюваний розповів, що постійно при зустрічі Оксана чіплялася до нього з погрозами, що піде в міліцію, якщо він не віддасть її мобільний телефон. Виявилося, що справді, приблизно місяць тому Володимир назавжди “позичив” телефон. Чи то збіг обставин, чи справді долю не оминеш, але тієї непривітної грудневої ночі вони зустрілися на порожній сільській вулиці. Оксана, яка поверталася з гостей, вчепилася в руку парубкові. Хоробрості їй додавали додаткові градуси в організмі. Розлючений Володимир, котрий повертався від подруги, почав бити дівчину. Бив несамовито. Коли від удару захрустіли кістки носа та щелеп, знепритомніла Оксана впала на бруківку, об яку й проламала череп, пошкодивши головний мозок. Володимир, тремтячими руками поправивши одяг, попрямував додому. Був впевнений, що вона оговтається. Однак потерпіла потребувала негайної госпіталізації. Мова йшла про дорогоцінні хвилини, котрі б ще могли врятувати їй життя. Оксана померла. Підозрюваного для з»ясування усіх обставин злочину правоохоронці затримали. Суд вирішить його подальшу долю.
Олена КУЗЬМЕНКО,ЦЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору