Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗА ФАХОМ ДІД МОРОЗ

Суспільство 29-гру, 2005, 12:429 prov 1 437
Напередодні й під час новорічних свят ви обов»язково зустрінете Діда Мороза на вулицях Рівного. А в тому, що він справжній, а не вигаданий, переконатися дуже легко. Окрім артистизму і почуття гумору, актор Рівненського облмуздрамтеатру Віктор Янчук, який ось уже понад 20 років грає роль головного персонажа на новорічних карнавалах, наділений ще й винятковими рисами казкового чарівника. Ну, як іще можна пояснити те, що на прохання Діда Мороза під час відкриття ялинки в центрі міста несподівано почав падати густий сніг, якого ніхто вже й не чекав. Особливо задоволена тоді була дітвора, яка таки повірила бородатому фокуснику, котрий так щиро запевняв малят у тому, що як тільки засвітиться ялинка, усім неодмінно стане радісно і обов»язково з»явиться сніг. Після цього спробуйте не повірити Дідові Морозу.
Навіть дванадцятирічний син Віктора Янчука, який уже не раз бачив свого тата в новорічному костюмі, сприймає Діда Мороза цілком серйозно і сподівається отримати від нього в подарунок мобілку. Навіть тоді, коли тато заперечує, хлопчик відповідає: “Це тато сказав, а Дід Мороз – не тато...” Буває навіть, що зовсім маленькі діти бояться діда з довгою сивою бородою і великою торбиною. Тому доводиться спочатку знайомитися з малечею, а вже після цього одягати карнавальний костюм.
— Пригадую, якось завітав у ясельну групу одного з дитсадків Рівного в одязі Діда Мороза і своїм виглядом так налякав малят, що вони почали плакати, — розповідає пан Віктор. — Траплялося багато цікавого, але прикрих випадків не було: ні борода, ні вуса в мене не відклеювалися. Тож і підстав не довіряти мені як Діду Морозу у юних глядачів не виникало.
Попри все, Віктор Янчук вважає, що бути Дідом Морозом – це звичайна робота. Як і в театрі, йому доводиться грати роль. Звісно, не обходиться і без склянки шампанського, інколи пропонують і щось міцніше, але пан Віктор переконаний, що за будь-яких обставин зловживати спиртним не варто.
— Якщо трапляється вдячна публіка, час минає надзвичайно швидко. А буває, що доводиться “розігрівати” учасників новорічного дійства, тоді ніч тягнеться, наче рік, — охоче ділиться святковими враженнями рівненський Дід Мороз.
Де тільки не доводилося перевтілюватися Віктору Янчуку в казкового дідуся, який намагається виконати всі побажання не тільки дітвори, а й дорослих, а часто й дуже поважних людей. Він виступає в головній ролі на новорічних карнавалах для дітей працівників обласного управління Служби безпеки України, вітає з початком нового року податківців.
...А коли новорічна ніч минає, Дід Мороз перетворюється на казкового принца. І навіть у дворі його будинку дехто з шанувальників його акторського таланту вітається з ним не інакше, як: “Здрастуйте, принце!”
— На сцені – я романтик, закоханий у казку, а в житті — реаліст і відвертий прагматик і тому за будь-яких обставин сподіваюся лише на власні сили , — говорить актор із багаторічним досвідом.
Оксана КОРНІЄНКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору