Рівне:

Створення та просування сайтів

МНС перевірило водойми обласного центру

Останні новини 04-бер, 2009, 12:339 prov 1 122
За оперативними даними МНС України в поточному році на водоймах держави потонуло 94 особи, в тому числі 4 дітей. За цей же період вдалося врятувати 168 людей.
Довгоочікуваний прихід весни не втішає нас приємною погодою, але все ж таки потепління наближується нестримно. І хоча на водоймах Рівненщини місцями лід вже не такий міцний, як ще тиждень-два тому, і на річках уже з’являються промоїни, але завзятих рибалок ці природні попередження не стримують. Про це вочевидь переконалися працівники Головного управління МНС у Рівненській області, котрі цими днями вирушили з рейдом на водойми обласного центру. Спілкуючись із рибалками, приємно було чути, що більшість із них зі свого життєвого «рибальського» досвіду знають основні вимоги безпечної поведінки на кризі. Найголовніше, що усвідомлюють: рибалкам на лід не можна виходити по-одному, краще – невеличкими групами, щоб при необхідності було кому прийти на виручку. Любителям рибної ловлі були роздані відповідні листівки з інструкціями щодо поводження на водних об’єктах.
Хочеться сподіватись, що людська свідомість та дотримання цих елементарних правил не допустять повторення трагічних випадків на риболовлі, останній з яких мав місце на Рівненщині 27 лютого на річці Устя в обласному центрі (того дня під час риболовлі потонув 79-річний рівнянин, — повідомила прес-служба ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору