Рівне:

Створення та просування сайтів

КРАЩИЙ ЗАХИСНИК ЗБІРНОЇ ЛАТВІЇ — АЛКОГОЛІК

Спорт 05-січ, 2006, 15:159 prov 873
Керівництво клубу НХЛ “Анахайм Майті Дакс” відправило захисника команди Сандіса Озоліньша, включеного в заявку збірної Латвії на Олімпіаду в Туріні, на курс лікування залежності від алкоголю. 33-річний хокеїст лікуватиметься під спостереженням лікаря профспілки хокеїстів Брайана Шоу і лікаря НХЛ Дейва Льюїса.
Генеральний менеджер “Анахайма” Брайан Бурк заявив з цього приводу, що він поважає рішення Озоліньша, який попросив допомоги у професіоналів. Відбулося це відразу після різдвяних свят, коли латвійський хокеїст впродовж чотирьох днів відпочинку не прийшов на кілька тренувань “могутніх качок”, викликавши тим самим занепокоєння керівників клубу.
Гравець проігнорував телефонні дзвінки і не з»явився до автобуса, який повинен був везти “Анахайм” на матч із “Колумбусом”. Пізніше латвійський захисник зізнався, що запив. Тепер йому належить пройти дві фази лікування, причому під час першої фази клуб не має права застосовувати до нього ніяких штрафних санкцій і повністю збереже заробітну плату — 2,75 мільйона доларів за сезон.
Під час цієї фази лікування НХЛ прагне допомогти хокеїсту подолати власну залежність. Гравець не має права порушувати умови медичної програми, інакше в дію вступить друга стадія лікування, коли спортсмен підлягатиме серйозному штрафові і проходитиме примусовий курс.
У нинішньому сезоні Озоліньш провів лише 13 матчів, у яких закинув одну шайбу і зробив три голеві передачі. Останній раз він виходив на майданчик 27 листопада минулого року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору