Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗА ЛАШТУНКАМИ КОРОЛІВСЬКИХ ПЕРЕГОНІВ ШУМАХЕР ХВИЛЮЄТЬСЯ ЗА СИНА

Спорт 12-січ, 2006, 10:029 prov 1 032
Семиразовий чемпіон світу з автогонок машин у класі “Формула-1” Міхаель Шумахер, якому 3 січня виповнилося 37 років, знову підтвердив, що не хоче, щоб його шестирічний син став пілотом і пішов стопами батька, вибравши кар»єру автогонщика. Проживаючи у власному будинку в Швейцарії і зустрічаючи Новий рік і свій день народження з дружиною Коріною, дочкою Марією і сином Мікі, Шумахер-старший не змінив своєї думки щодо майбутнього свого сина: він не хоче бачити його на трасі “Формули-1” і радий тій обставині, що син не відчуває поки ніякої тяги до автомобілів:
— Мікі не цікавиться автогонками і я щасливий з цього приводу. Волію, щоб син пішов іншою дорогою, тією, де його не порівнюватимуть з батьком. Нехай краще професійно займається тенісом або гольфом. Але якщо Мікі раптом “захворіє” автогонками, відмовляти його не буду, а допоможу професійними порадами.
Семиразовий чемпіон світу з автоперегонів у класі машин “Формула 1” німець Міхаель Шумахер заявив, що може залишити професійний спорт після закінчення наступного сезону.
— Якщо я не зможу претендувати на перемоги у гонках і не поверну собі чемпіонський титул, то не буду зацікавлений у продовженні кар»єри, — заявив Міхаель Шумахер.
ІРВАЙН: ШУМАХЕР, АЛОНСО І РАЙККОНЕН — ГОНЩИКИ РІВНЯ СЕННИ
Колишній пілот “Формули-1” ірландець Еді Ірвайн вважає, що німця Міхаеля Шумахера, іспанця Фернандо Алонсо і фінна Кімі Райкконена можна порівняти з легендарним Айртоном Сенною:
— Ця трійка на одному рівні з Сенною, вони в одній лізі.
Роблячи прогнози на майбутній сезон “Формули-1”, Ірвайн відзначив, що в порівнянні з Алонсо і Райкконеном шансів у Шумахера менше.
— Міхаель розуміє, що у його суперників великий козир — вік. Думаю, що в майбутньому сезоні це буде досить сильно відчуватися, — відзначив колишній партнер Шумахера по “Феррарі” в 1996-1999 роках.
БОРОТЬБА ЗА РАЙККОНЕНА
Три команди “Формули-1” вступили в боротьбу за пілота “Макларен-Мерседес” Кімі Райкконена. Мова йде про “Феррарі”, “Тойоту” і ще одну стайню, назва якої не називається.
— Розмови з Кімі були і можливість його переходу до нас ми враховуємо. Але нічого ще не вирішено і не підписано. На сьогодні Райкконен хоче зберегти свободу вибору. Величезний інтерес до його послуг проявляють інші команди — дві як мінімум. Загалом, усе залежатиме від того, яке рішення він ухвалить щодо співпраці з “Макларен”. За станом на сьогоднішній день, він залишається в цій команді. Зрозуміло, для нього важливо, щоб йому платили гідно, але пріоритетом для Кімі є чемпіонський титул — і саме це стане для нього вирішальним чинником, коли прийде час вирішувати, з якою командою пов»язати своє майбутнє, — заявили в команді “Феррарі”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору