Рівне:

Створення та просування сайтів

Шумахер йде

Спорт 14-вер, 2006, 11:279 prov 865
У неділю німецький пілот “Феррарі” Міхаель Шумахер ще більше загострив боротьбу за чемпіонський титул-2006. Він першим дістався до фінішу “Гран-прі Італії”, яке проходило у Монці. Другий і третій час показали відповідно Кімі Ряйконен на “Макларені” та польський гонщик “БМВ-Заубер” Роберт Кубіца. Чинний чемпіон “Формули-1”, іспанець Фернандо Алонсо на “Рено” через проблеми з двигуном зійшов з дистанції за 10 кіл до завершення гонки. Алонсо залишається лідером заліку пілотів, маючи 108 очок. Однак Міхаель Шумахер відстає від нього лише на 2 бали. Водночас у Кубку конструкторів “Феррарі” випередила “Рено” і має нині 168 балів. У “Рено” на три менше.
На прес-коференції після гонки Міхаель Шумахер повідомив, що цей сезон «Формули-1» стане заключним у його кар’єрі:
— Всі ці роки були просто фантастичними, особливо ті, які я провів разом з друзями у «Феррарі». Однак незабаром увесь мій час належатиме моїй родині.
Фернандо Алонсо порівняв запланований на кінець сезону відхід з «Формули-1» Міхаеля Шумахера з тим, як залишив футбол Зінедін Зідан:
— Зідан пішов з більшою славою, ніж Шумахер. Міхаель найбільш неспортивний гонщик із найбільшою кількістю штрафних санкцій в історії «Формули-1».
Це не змушує мене забувати, що він кращий гонщик, а змагатися з ним на трасі — це честь і задоволення для мене.
У «Формулі-1» існують політичні і комерційні інтереси. Ми говоримо про найуспішнішого гонщика в історії, але стороння допомога і для нього ніколи не була зайвою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору