Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 26-січ, 2006, 10:399 prov 1 412
Черговий матч чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги рівненський “Пульсар” проводив у Миколаєві проти місцевого муніципального клубу. Доля зустрічі вирішилася на останній хвилині заключно чверті. В останні шістдесят секунд, програючи два очки, рівняни не завершили атаку влучним кидком. Під час атаки МБК “Миколаїв” “пульсарівці” фолять і Олександр Чаусов (який був найрезультативнішим у складі господарів — 15 очок) двічі не хибить, встановлюючи остаточний рахунок 70:66 (20:18, 15:16, 23:19, 12:13) на користь господарів.
Через травми у Миколаєві за рівнян не грали В»ячеслав Ковалевський та Олександр Рихлюк. Найрезультативнішим у нашій команді став Вадим Река, який за 35 хвилин набрав 18 очок і зробив 15 підборів. По 11 очок у Сергія Кіби та Іллі Шемосюка. Новачок команди Денис Баяндін за 12 хвилин забив 6 очок, зробив передачу та блок-шот.
Результати решти ігор: “Львівська політехніка” — “Хімік” — 82:84, “Будівельник” — “Кривбасбаскет” — 74:63, “Азовмаш” — СК “Маріуполь” — 97:74, “Дніпро” — “Сумихімпром” — 91:89 (ОТ), МБК “Одеса” — “Політехніка” — 97:78, “Черкаські мавпи” — БК “Київ” — 76:91.

* * *
Двічі поступилися волейболістки рівненської “Регіни-АРТ” у домашньому матчі проти білоцерківської “Росі-Університету”. Гості приїхали до Рівного лідерами чемпіонату України з волейболу у вищій лізі, від яких наша команда відставала на одне очко. Перевага власного майданчика не дозволила підопічним Валерія Пархоменка здолати суперниць: 1:3 (16:25, 17:25, 25:21, 20:25) та 0:3 (15:25, 14:25, 23:25).
Результати решти ігор: “Національний університет-ЧІПБ-Круг” (Черкаси) — “Академія-Дніпро-Десна” (Дніпропетровськ) — 3:1 та 1:3, “Медуніверситет-Олімп” (Вінниця) — “Хімік” (Южний) — 2:3 та 3:0, “Університет-ОДЮСШ” (Луцьк) — “Медіка-ШВСМ” (Донецьк) — 3:0 та 3:1.
Після цього туру “Рось-Університет” збільшила відрив — 40 очок, на два менше у лучанок. Поразка відкинула “Регіну-АРТ” на третє місце — 37 очок.

* * *
Невдалим виявився виїзний матч МФК “Рівне” проти лідера першості України з міні-футболу у західній зоні київської “Планети”. Першими відкривши рахунок, рівняни не змогли втримати перевагу і поступилися 3:10 (1:6). У нашій команді відначилися Роман Волох (двічі) та Федір Мельничук.
Результати решти ігор: “Кардинал” (Львів) — “Локомотив“ (Одеса) — 6:1, “Каменяр” (Дрогобич) — “Галпідшипник” (Львів) — 3:4, “Златогор” (Київ) — “Соцтех-НУХТ” (Київ) — 4:4.
Перемога “Планети” дозволила їй закріпити своє лідируюче становище — 19 очок. На другому “Кардинал” — 13, на третьому “Златогор” — 11. На одне менше у МФК “Рівне” і четверта сходинка турнірної таблиці.

* * *
Обласні змагання з плавання відбулися у двох рівненських басейнах. У басейні СДЮШОР пройшов дитячий турнір “Веселий дельфін”, у якому перемогли вихованці ОКДЮСШ “Авангард”. На другому та третьому місцях команди ДЮСШ-3 та СДЮШОР. А в басейні ДЮСШ-3 відбулася юнацька першість області. У ній серед дівчат перемогли знов-таки представниці ОКДЮСШ “Авангард”, на другому місці була друга команда “Авангарду”, на третьому — представниці ДЮСШ-3, а перші серед хлопців — вихованці ДЮСШ-3. Далі розташувалися колективи СДЮШОР та ДЮСШ-3-2.

* * *
Рівнянка Софія Ковалець стала чемпіонкою України з тенісу серед дівчат до 12 років. На першості, яка проходила у Дніпропетровську, вихованка клубу “Софія-Стар” обіграла п»ятьох суперниць. Найважчим виявився півфінальний поєдинок, у якому Софійка у трьох сетах обіграла перший номер посіву киянку Ольгу Янчук. Після цього Ковалець та Янчук виграли першість України у парному розряді. Зараз Софія Ковалець готується до свого першого офіційного міжнародного старту — відкритого чемпіонату Франції.

* * *
Призерами Кубку України зі стрільби з пневматичної зброї, який відбувся у Львові, стали Олег Омельчук та Оксана Камінська. Олег у стрільбі з пістолета посів друге, а Оксана — третє місце. Незабаром ці спортсмени вирушать на турнір до Мюнхена, де проходитиме відбір до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці лютого у Москві. Обидва рівненські стрільці займаються у тирі ДЮСШ №4 у тренера Сергія Бондаря.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору